banneri2.jpg
Uutiset
1.3.2018 Nuorisobarometri 2017 julkaistaan maaliskuussa


Nuorisobarometrin 2017 julkistustilaisuus

Tervetuloa vuoden 2017 Nuorisobarometrin Opin polut ja pientareet (toim. Elina Pekkarinen ja Sami Myllyniemi) julkistamistilaisuuteen tiistaina 20.3.2018 klo 8.30–11.30 (Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, Helsinki). Barometrin teemana on osaaminen ja koulutus. Ohjelmassa on mm. ministeri Sanni Grahn-Laasosen sekä tutkijoiden Sami Myllyniemen ja Tomi Kiilakosken puheenvuorot. Tilaisuutta voi seurata myös netissä. Ilmoittauduthan myös, jos haluat seurata nettilähetystä.

Ilmoittaudu mukaan 12.3.2018 mennessä https://tietoanuorista.fi/tapahtuma/nuorisobarometri/

Vuosittain julkaistava Nuorisobarometri mittaa suomalaisten nuorten arvoja ja asenteita. Valtion nuorisoneuvosto (aiemmin Nuorisoasiain neuvottelukunta, Nuora) on julkaissut suomalaisten nuorten arvoja ja asenteita selvittävää Nuorisobarometria vuodesta 1994 lähtien. Vuodesta 2004 lähtien Nuorisobarometri on julkaistu Valtion nuorisoneuvoston ja Nuorisotutkimusverkoston yhteistyönä. 

Nuorisobarometrin voi tilata sen ilmestyttyä osoitteesta http://www.nuorisotutkimusseura.fi/julkaisut/verkkokauppa/kirjat, ja se julkaistaan myös verkossa osoitteessa tietoanuorista.fi.