banneri2.jpg
Uutiset
27.3.2019 Nuoret vaikuttamassa ilmaston muutokseen, kilpailu lappilaisille nuorille

 

Nuoret vaikuttamassa ilmaston muutokseen, kilpailu lappilaisille nuorille

ICCAY tiimiläisiä suunnittelun tiimellyksessä. Kuvaaja Seela Pellinen

ICCAY tiimiläisiä suunnittelun tiimellyksessä. Kuvaaja Seela Pellinen

Kilpailu Arktisella alueella asuville nuorille, jossa nuoret ehkäisevät ilmaston muutosta kestävän kehityksen keinoin.

Rovaniemeläiset aktiiviset nuoret kutsuvat muita Arktisen alueen nuoria ideoimaan ilmaston muutosta ehkäiseviä keinoja sekä edistämään ekologista kestävää kehitystä. Kilpailuun osallistuminen tuo nuorille mahdollisuuden vaikuttaa itselleen tärkeisiin asioihin ja päästä keskustelemaan päättäjien ja virkamiesten kanssa Arktisen alueen tulevaisuudesta.

Nyt haastammekin siis nuoret 13-19-vuotiaat tekemään ilmastotekoja. Miten pääset mukaan? Lähetä 19.8.2019 mennessä max. 10 minuutin esittely ryhmäsi ideasta/projektista (esittelymuotoja voi olla useita, päätä itse minkä teet). Projektinne tulee olla toteutettavissa joko omalla lähialueellasi tai monistettavissa muuallekin. Pääpointti on se, että ideanne/projektinne tulee ehkäistä ilmaston muutosta ja edistää kestävää kehitystä.

Perusta siis vähintään 3 hengen tiimi, jolla ideoitte ja toteutatte projektinne esittelyn.
Lisätietoja haasteesta saatte nettisivuiltamme: www.iccay.com
tai katsomalla esittelyvideon: https://youtu.be/Gm4zyJ-VFX4

Kilpailuraati valitsee elokuun lopussa finaaliin pääsevät projektit ja finaali toteutetaan 10.-16.11. Rovaniemellä Arctic Spirit konferenssin yhteydessä. Kilpailu on kansainvälinen ja finaalissa pääsette tapaamaan myös muiden Arktisen alueen maiden nuoria sekä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa sekä jatkokehittämään ideaasi tapaamisen aikana ennen voittajien valintaa. Voittajat (kilpailuraati sekä yleisö) valitaan tapaamisen aikana järjestettävässä yleisötilaisuudessa, jossa yleisö äänestää reaaliajassa oman suosikkinsa ja raati valitsee yhden voittajan. Voittajille on luvassa ilmastomyönteisiä palkintoja.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä ICCAY -tiimiin: iccay(at)iccay.com