banneri2.jpg
Uutiset
23.7.2018 KLÄPPI 2018 Lapin alueellisten nuorisotyöpäivien ilmoittautuminen alkaa 20.8.

KLÄPPI 2018 Lapin alueelliset nuorisotyöpäivät Sodankylän Luostolla 2.-3.10.2018


Lapin aluehallintovirasto järjestää KLÄPPI 2018 Lapin nuorisotyöpäivät yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Sodankylän kunnan ja Seita-säätiön kanssa. Tilaisuus kokoaa Sodankylään jälleen laajasti kaikki Lapin alueen nuorisotyöntekijät verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, sekä kuulemaan uusista tuulista nuorisotyön moninaisella ja muuttuvalla kentällä.

KLÄPPI-päiville osallistuu nuorisotyön ammattilaisia eri aloilta ja mukana on mm. kuntien ja seurakuntien nuorisotyön ohjaajia, etsiviä nuorisotyöntekijöitä, nuorten työpajoilla työskenteleviä valmentajia, kuntien ja järjestöjen nuorisotyöstä vastaavia sekä nuorisotyön opettajia.

Seuraa tiedotusta lanuti.fi -sivujen uutisoinnissa sekä facebookin KLÄPPI-sivulla. KLÄPPI-sivustolta löydät ohjelman, sekä tiedot tapahtuman majoituksesta ja ruokailuista. Ilmoittautuminen käynnistyy 20. elokuuta ja päättyy 9.9. Alueellisten nuorisotyöpäivien ohjelma on kaikille osallistujille maksuton (ruokailut ja majoitus ovat omakustanteiset/työnantajan kustantamat).

Lue lisää tämän linkin kautta KLÄPPI-sivustolta.

Tiedotusta voit seurata myös facebookin KLÄPPI-sivulta tämän linkin kautta.