banneri2.jpg
Uutiset
14.12.2017 Haussa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Isosisko ja Isoveli -hankkeeseen, Luotolan Nuoret ry


Tuletko auttamaan meitä kohti unelmiamme?

Meillä on tarve persoonalle. Tarvitsemme sinua eritoten ratkaisemaan vapaaehtoistoiminnan alueellisen laajentamisen sekä peruskouluikäisten ilon ja itsevarmuuden lisäämisen haasteita. Saat ratkaista ongelmia kuten itse haluat, mutta tämänhetkisillä tekijöillämme on mm. laaja-alaista menetelmäosaamista sekä luova ja yhteistyöllinen asenne. Ne ovat auttaneet heitä menestymään työssään.

Teknisen osaamisen lisäksi toivottavaa, että tulet meille sellaisena kuin olet. On tärkeää, että tiedostat oman osaamisesi ja olemisesi tiimin jäsenenä realistisesti. Tutustumisestamme tekee helpompaa, kun kerrot mikä tekee sinusta parhaan työntekijän meille. Haluamme tietää, miten autat meitä tavoitteissamme ilon ja yhteistyön kentällä. Lisäksi kerro, millä keinoin olet mukana kehittämässä entistä parempaa työyhteisöä arvojemme mukaisesti. Emme kuitenkaan tarvitse yleishyviä tiimipelaajia tai muuta sanahelinää. Ihmiset ovat erilaisia ja hyvä niin. Jokainen yhteisö tarvitsee erilaisia jäseniä, jotta se voi kasvaa ja kehittyä. Kerro siis rehellisesti kuka olet ja miksi haluat isona tulla.

Rehellisyys ja avoimuus ovat ykkösarvojamme, lisäksi toimimme Setlementin arvojen mukaisesti. Yhteisöllisyys, lähimmäisenrakkaus, rohkeus yrittää, heikommassa asemassa olevasta huolen pitäminen, muutamia mainitaksemme. Haluamme kokonaisia persoonia yhteisöömme, meillä ei pidetä työnaamareita kasvoilla. Olemme tämän ilmoituksen näköisiä. Kerro myös, miten haluat itseäsi johdettavan, mitä meiltä tarvitset kukoistaaksesi. Ja vielä… meidän unelmamme on tehdä tästä maailmasta parempi paikka olla ja elää omassa yhteisössä. Mikä on sinun?

Rekrytointiprosessista muutama sana. Yritämme parhaamme mukaan tuottaa sinulle hyvän hakijakokemuksen. Ikävä kyllä arki on ajoittain kiireistä ja voit joutua hetken odottamaan vastausta. Älä kuitenkaan epäröi soittaa kolmattakaan yritystä tai emmi muutenkaan yhteydenpidossa, somekin on käytettävissäsi. Yöllä nukumme ja niin nukkuu puhelinkin. Muina aikoina vastaamme aina, kun se on mahdollista. Työnhakuun annetaan paljon ohjeita, joskus rajoja ja tapoja on hyvä rikkoa. Mieti kuitenkin hakemusta kirjoittaessasi, että niitä luetaan meillä kymmeniä. Osaat kyllä toimia oikein. Haastattelupäivä (8.2.2018) on kaksiosainen, siihen kuuluu toiminnallinen ryhmäosuus ja yksilöhaastattelu. Toivon, että toimit tuona päivänä, kuten aina muutenkin – aidosti, niin mekin. Käyttäydy kuten parhaaksi näet. Et pilaa mahdollisuuksiasi vaan pikemminkin parannat osakkeitasi. Aitous, rehellisyys, avoimuus ja yritteliäisyys ovat parasta osaamisesi markkinointia.

Määräaikaisesta työsopimuksesta huolimatta haluamme sinusta pitkäaikaisen seuralaisen. Emme hae pikavoittoja vaan kehitämme työtämme pitkäjänteisesti. Painotamme isoa nälkää oppia ja kehittyä yhdessä, pitkässä juoksussa. Tarvitsemme intohimoisen järjestöperheen jäsenen. Luontainen motivaatio ja kyky oppia sekä arvojemme mukainen toiminta ovat tärkeämpää kuin jokin yksittäinen tämänhetkinen taito. Hyvät perustaidot sinulla kuitenkin tulee olla, jotta kykenet olemaan mukana ratkomassa haasteita kanssamme.

Virallisesta puolesta voimme kertoa sinulle, että noudatamme työssä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuulumme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmaan ja sovellamme arjessamme myös etätyön antamia mahdollisuuksia. Kyseisen tehtävän palkkaluokka on G26 ja vaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävästä suoriutumiseen vaaditaan myös oman auton käyttömahdollisuus. Varsinainen työpiste on Kemissä, mutta työsarkaa koordinaattorilla on eritoten Torniossa, Keminmaalla ja Simossa. Hakemukset ja ansioluettelo toimitetaan 31.1.2018 klo 15:00 mennessä osoitteeseen rekry@luotolannuoret.fi. Ennen työn vastaanottamista todistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tulee toimittaa työnantajalle. Noudatamme tehtävässä neljän kuukauden koeaikaa.

Teemme parhaamme löytääksemme meille parhaan mahdollisen osaajan. Pääset työskentelemään sekä lasten ja nuorten kanssa kohdennetussa ryhmätoiminnassa että aikuisten kanssa Aikuiskaveritoiminnan parissa. Meille työ ei ole vain työtä vaan merkityksellistä toimintaa yhdessä kohti yhteisiä, tarpeesta nousseita päämääriä. Puhutteleeko tämä sinua? Oletko valmis tekemään parhaasi auttaaksesi meitä ja kohderyhmäämme? Ole yhteydessä.

Yhteisömme puolesta,
Matti

Linkki työpaikkailmoitukseen MOL:n sivuilla