banneri2.jpg
Uutiset
23.1.2019 Barents Regional Youth Council (BRYC) kansainvälinen nuorisoneuvosto hakee uutta edustajaa Lapin alueelta

 

BRYC hakee uutta Lapin alueen edustajaa


Barents Regional Youth Council (BRYC) eli barentsin alueen nuorisoneuvosto hakee uutta edustajaa Lapin alueelta. Tehtävään voi hakea kuka tahansa Lapissa asuva tai lappilaiseksi itsensä tunteva 18-30 –vuotias henkilö.


BRYC on Suomen, Ruotsin, Norjan ja Venäjän pohjoisten alueiden muodostama nuorten neuvosto, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia Barentsin alueella sekä kehittää maiden välistä nuorten yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Barentsin alue on jaettu 13 alueeseen, joista jokaisesta on yksi edustaja neuvostossa. Lisäksi neuvostossa on yksi alkuperäiskansojen edustaja. Nyt tarjolla on rooli uudelle Lapin aluetta edustavalle jäsenelle.


Neuvoston edustajan tehtävään kuuluu oman alueensa ajankohtaisten asioiden esiin tuominen ja alueen nuorten edunvalvonta neuvoston asioissa. Tehtävään kuuluu lisäksi kokousmatkustelua sekä tapahtumien järjestämistä ja niihin osallistumista. Matkustaminen tulee varsin tutuksi ja mikä parasta, lähtökohtaisesti kaikki matkat ovat edustajalle täysin ilmaisia majoituksineen ja ruokailuineen. Merkittävä osa neuvoston toiminnasta tapahtuu kuitenkin etänä verkkoviestintää hyödyntäen.


Tehtävään valitulta odotetaan aktiivista keskustelua, rohkeaa ideointia ja halua kehittää nuorten yhteisiä asioita osana kansainvälistä tiimiä. Lisäksi edustajalta vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa.


BRYC tarjoaa loistavan mahdollisuuden hankkia kokemusta kansainvälisestä järjestötoiminnasta ja vaikuttamisesta, joita voi hyödyntää tulevaisuudessa esimerkiksi työnhaussa.


Kiinnostuitko? Haku alkaa 01.02.2019 ja päättyy 01.03.2019. Tehtävään valittu aloittaa tutustumisen varajäsenenä huhti-toukokuun aikana ja siirtyy varsinaiseksi jäseneksi syksyllä. Edustajan rooli neuvostossa on voimassa toistaiseksi.


Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit sopiva haettavaan tehtävään. Jos sinulla on mitään kysymyksiä liittyen BRYC:n toimintaan tai haussa olevaan rooliin, vastaamme erittäin mielellämme! Kysymykset ja valmiit motivaatiokirjeet tulee lähettää molempiin alla olevista sähköpostiosoitteista.

Lisätietoa löytyy myös kotisivuiltamme: www. barentsyouth.org
Löydät meidät somesta:
@barentsyouth (Snapchat & Instagram)
Barents Regional Youth Council (Facebook)

Lisätietoja antavat nykyiset edustajat:
Jolanda Magga
Nykyinen Lapin edustaja, BRYC
jolanda.magga(at)gmail.com

Jaakko Joentakanen
Nykyinen Lapin varajäsen, BRYC
jaakko_joentakanen(at)hotmail.com

Hakuilmoitus pdf liitteenä