Pelitalo Serveri

 

Mikä?

Pelitalo Serveri on syksyllä 2016 käynnistynyt nuorisotoimen hanke jonka päämajana toimii Kivirannan nuorisotila Messi. Hankkeen rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätavoitteena on luoda nuorille mieluista pelitoimintaa nuorten yhdenvertaisuus ja erityistarpeet huomioiden. Toimintaan olennaisesti kuuluu digitaalisten pelien lisäksi myös lauta- sekä roolipelit.

Toiminnan muina tavoitteina ovat mm. pelikasvatuksen & -sivistyksen merkityksen avaaminen sekä niiden tuominen osaksi Tornion nuorisotyön kenttää kuten myös nuorten osallistaminen ja aktivoiminen erilaisten pelien, pelisuunnittelun, pelikerhojen, mediatyöpajojen, tapahtumien, koulutuksen ja tiedottamisen avulla.

 Mitä? 

Käytännössä hanke tarjoaa nuorille tilan ja mahdollisuuden pelaamiseen joko yksin, kavereiden kanssa tai vaikkapa joukkueena. Tilallamme on käytössä kymmenen tehokasta pelitietokonetta sekä lisäksi laaja valikoima erilaisia konsoleita. Meiltä löytyy myös mahdollisuus pöytäroolipelien tai vaikkapa lauta- ja korttipelien pelaamiseen.

Syksyn 2018 aikana hanke toteuttaa erilaisia kerho- ja ryhmätoimintoja. Luvassa on esimerkiksi pöytäroolipelikerhoa, CS:GO joukkue- sekä turnaustoimintaa sekä vertaisohjaajakoulutusta nuorille. Ole siis kuulolla!

Kenelle?

Tilamme ja toimintamme on auki 13-29-vuotiaille. Jos et kuitenkaan sovi tähän ikäryhmään niin ota yhteyttä ohjaajiin, voimme erikseen sopia vaikkapa esittelykierroksen tilalle tai koulutusta pelitoimintaan liittyen

Missä ja milloin?

Tilamme sijaitsee Kivirannan koulun yhteydessä, nuorisotila Messissä, Tapiolantie 8:ssa.

Olemme auki normaalisti keskiviikko-torstaina klo 17-21 sekä perjantai-lauantai klo 17-23. Lisäksi ryhmät ja joukkueet voivat erikseen sopia tilan käytöstä ohjaajien kanssa. 

  

Voit avata kalenterin uuteen välilehteen tästä