Kulttuurihäiriö

Mikä?
Kulttuurihäiriö toteuttaa kulttuurista nuorisotyötä Tornion kaupungin ja lähialueiden nuorten keskuudessa. Kulttuurihäiriön tarkoituksena on järjestää muun muassa erilaisia tapahtumia ja työpajoja nuorten kanssa ja nuorille. Myös bändien treenitilat ja keikat pyritään mahdollistamaan Kulttuurihäiriön kautta.

Mitä?
Kulttuurihäiriön tehtävä on parantaa ja kehittää paikallisten nuorten mahdollisuuksia osallistua vapaa-ajalla erilaisiin kulttuuriin liittyviin toimintoihin. Teatteri, tanssi, katutaide, musiikki sekä monet muut kulttuurin ja taiteen lajit kuuluvat kaikki Kulttuurihäiriön vaikutuksen piiriin. Toiminnan avulla on nuoret pystyvät myös ideoimaan ja toteuttamaan monenlaisia tapahtumia, kuten vaikkapa bändikeikkoja tai diskoja.

Kenelle?
Kaikille! Kulttuurihäiriön toiminnot ovat kaikille vapaita, jos vain olet kiinnostunut musiikista, taiteesta, kulttuurista ja kaikenlaisista tapahtumista, joko järjestäjänä tai osallistujana. Kulttuurihäiriön puitteissa on aikaisemmin toteutettu muun muassa keikkoja paikallisille bändeille sekä open mic-tyylisiä Aulajameja Putaan koululla. Aikaisempaa kokemusta tapahtumien toteuttamisesta et tarvitse.

Missä?
Kulttuuriin liittyviä vapaa-ajan toimintoja voi järjestää lähestulkoon missä vain ja Kulttuurihäiriö pyrkii aina olemaan siellä missä tapahtuu. Erilaisia tapahtumia ja toimintoja on järjestetty muun muassa nuorisotiloilla, kouluissa ja kirjastossa.

Soittokeikat
Kulttuurihäiriö pyrkii järjestämään kaikenkokoisille ja kaikenlaisille kokoonpanoille esiintymistilaisuuksia aina kun mahdollista.

 Keikkakyselyjä kannattaa tehä alla olevaan osoitteeseen kun haluttaa soittamaan
Nuoriso-ohjaaja teemu.pehkonen@tornio.fi