Kulttuurihäiriö

Mikä?

 Kulttuurihäiriö toteuttaa kulttuurista nuorisotyötä Tornion kaupungin ja lähialueiden nuorten keskuudessa. Kulttuurihäiriön tarkoituksena on järjestää muun muassa erilaisia tapahtumia ja työpajoja nuorten kanssa ja nuorille. Myös bändien treenitilat ja keikat mahdollistetaan Kulttuurihäiriön kautta.

 Kulttuurihäiriön vuoden 2018 hankkeena on Kulttuurijuna, jonka eri vaunuja ovat bändivaihto, workshopit ja turvallinen liikennekulttuuri.

 Mitä?

 Hankkeen tehtävä on erityisesti parantaa ja kehittää paikallisten nuorten mahdollisuuksia osallistua vapaa-ajalla erilaisiin kulttuuriin liittyviin toimintoihin. Teatteri, tanssi, katutaide, musiikki sekä monet muut kulttuurin ja taiteen lajit kuuluvat kaikki Kulttuurihäiriön vaikutuksen piiriin. Hankkeen avulla on nuoret pystyvät myös ideoimaan ja toteuttamaan monenlaisia tapahtumia, kuten vaikkapa bändikeikkoja tai diskoja.

 Kenelle?

 Sinulle, bändillesi, kaveriporukallesi tai koululuokalle! Kaikille! Kulttuurihäiriön toiminnot ovat kaikille vapaita, jos olet kiinnostunut musiikista, taiteesta, kulttuurista ja kaikenlaisista tapahtumista joko järjestäjänä tai osallistujana. Kulttuurihäiriön puitteissa on aikaisemmin toteutettu muun muassa keikkoja paikallisille bändeille, open mic-tyylisiä Aulajameja ja lastenriehoja. Aikaisempaa kokemusta tapahtumien toteuttamisesta et tarvitse!

 Missä?

 Kulttuurihäiriö toimii siellä missä tarve on! Kulttuuriin liittyviä vapaa-ajan toimintoja voi järjestää lähestulkoon missä vain ja Kulttuurihäiriö pyrkii aina olemaan siellä missä tapahtuu! Erilaisia tapahtumia ja toimintoja on järjestetty muun muassa nuorisotiloilla, kouluissa ja kirjastossa.

 Hankkeen aikana tullaan tekemään yhteistyötä Meri-Lapin kunnissa ja Lapin läänin alueella. Samoin Ruotsin puolella, niin Haaparannalla kuin muissakin Pohjois-Ruotsin kunnissa.

Soittokeikat

 Kulttuurihäiriö mahollistaa yksittäiselle artistille, bändille tai kokoonpanolle mahollisuuden esiintyä erilaisissa tapahtumissa, jotka on nuorisotoimen tai muiden järjestämiä keikkoja.

 Keikkakyselyjä kannattaa tehä alla olevaan numeroon kun haluttaa soittamaan!

 Ohjaajan saat helposti kiinni numerosta: 040-6605758 (Teemu Pehkonen) tai lähettämällä sähköpostia teemu.pehkonen@tornio.fi tai kulttuurihairio@gmail.com