Kulttuurihäiriö

Mitä?
Kulttuurihäiriön tehtävä on parantaa ja kehittää paikallisten nuorten mahdollisuuksia osallistua vapaa-ajalla erilaisiin kulttuuriin liittyviin toimintoihin. Teatteri, tanssi, katutaide, musiikki sekä monet muut kulttuurin ja taiteen lajit kuuluvat kaikki Kulttuurihäiriön vaikutuksen piiriin. Toiminnan avulla nuoret pystyvät myös ideoimaan ja toteuttamaan monenlaisia tapahtumia, kuten vaikkapa bändikeikkoja tai diskoja.

Kenelle?
Kaikille! Kulttuurihäiriön toiminnot ovat kaikille vapaita, jos vain olet kiinnostunut musiikista, taiteesta, kulttuurista ja kaikenlaisista tapahtumista, joko järjestäjänä tai osallistujana. Kulttuurihäiriön puitteissa on aikaisemmin toteutettu muun muassa keikkoja paikallisille bändeille sekä open mic-tyylisiä Aulajameja Putaan koululla. Aikaisempaa kokemusta tapahtumien toteuttamisesta et tarvitse.

Missä?
Kulttuuriin liittyviä vapaa-ajan toimintoja voi järjestää lähestulkoon missä vain ja Kulttuurihäiriö pyrkii aina olemaan siellä missä tapahtuu. Erilaisia tapahtumia ja toimintoja on järjestetty muun muassa nuorisotiloilla, kouluissa ja kirjastossa.