Aaltonen-Laatikko300.jpg


Mikä on Nuorisotiedotuspiste aalton
en?

Nimensä mukaisesti aaltonen tarjoaa erityisesti tietoon ja neuvontaan liittyviä palveluita. Työntekijät ovat nuorten käytettävissä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä, liittyy se sitten opiskelupaikkoihin, työasioihin, erilaisiin viranomaisasioihin, hellusteluasioihin, kansainvälisyysasioihin, päihteisiin - mitä mieleen tuleekaan. Lisäksi tiedotamme nuorta koskevista asioista: esimerkiksi paikallisista tapahtumista, ja harrastemahdollisuuksista. Jokaisella nuorella on oikeus tietoon.

Missä se on?

Siinähän se komeilee: kaupungin sykkeessä, kaiken keskellä, ytimessä. Rajalla På Gränsen -kauppakeskusta vastapäätä, kahvila Karkiaisen yläkerrassa, ruokapaikka Utopian lähellä.. Olikohan siinä tarpeeksi koordinaatteja?

Ketä sieltä aaltosesta löytää?

Aaltosessa työskentelee pääsääntöisesti kolme nuoriso-ohjaajaa. Lusku Lukkariniemi mediailloista vastaava nuoriso-ohjaaja. Lusku on tavoitettavissa myös ilta-aikaan keskiviikkoisin ja torstaisin, tarkemmat aukioloajat löytyvät sivun alaosasta. Myös etsivän nuorisotyön palvelut löytyvät aaltosesta. Etsivinä Torniossa toimivat Elina Viisanen ja Aliisa Sakko (katso lisää tietoa työmuodosta etsivien omalta -sivuilta).

Tehtävämme on olla täällä teitä varten, ja välittää teille ajankohtaista tietoa nuoria koskevissa asioissa, ja etenkin olla apuna - me ohjataan teidät oikean tiedon, ja oikeiden ihmisten luokse tarvittaessa.

Mitä siellä voi tehdä?

Sen lisäksi, että täältä saa tietoa ja neuvoja askarruttaviin asioihin, voi täällä viettää ihan vapaatakin aikaa, ilman sen suurempia huolia tai murheita. Eikä aaltoseen tullessaan tarvitse edes ollakaan mitään kysyttävää, saatika sanottavaa, kunhan vain tiedätte sen, että tarvittaessa ollaan toimintavalmiudessa auttamaan ja juttelemaankin.

Aaltoseen saa tulla viettämään siis ihan rentoa oleskeluaikaa itsekseen, tai vaikkapa kaveriporukalla. Aaltosessa on nuorten käytössä kannettavia tietokoneita, biljardipöytä, nintendo Wii, nintendo Gamecube, valokuvaus- ja radiostudiot, äänityslaitteet, keittiön kamppeet ruuanlaittoon, kopionti ja tulostus mahdollisuus löytyy myöskin. Lisäksi aaltosesta löytyy iso liuta erilaisia kameroita; digijärjestelmäkameroista pikkupokkareihin, videokamerakin löytyy, ja radiohaastatteluiden tekoon tarvittavat kamppeet. Niin, ja tietysti täältä löytyy apuja niiden käyttämiseen.

Eikä siinä vielä kaikki...

Nuorisotiedotuspiste aaltosen tiloja voivat nuoret vuokrata omaan käyttöönsä, ruhtinaalliseen hintaan: 0 €uroa. Voit järjestää leffaitoja, synttäreitä, kekkereitä, peli-iltoja, vaikkapa pienimuotoisia lanejakin. Luonnollisesti: tila on päihteetön.

Näillä puheilla toivotamme teidät kaikki lämpimästi teretulleeksi, alla näkyvinä ajankohtina:

AaltonenAukioloajat.png

 

Adapteri-sin-iso.png

Katso Adapteri median uudistuneet sivut tästä tai klikkaa logoa!

lusku.jpgLusku
p.0400 768 604IMG_0432.JPG
Aliisa 
p.050 520 9738

 
IMG_0861.JPG
Reija
p. 050 342 7838


12463893_768008316638402_1699187060_n.jpg
Rami