Kulttuurihäiriö

Mikä on Kulttuurihäiriö? No sehän on semmonen homma joka tarjoaa kaikille musiikillisesti orientuneille ja musiikista innostuneille nuorille tilaisuuden soittamisseen ja laulamisseen, bändisä tai soolona.

Jos tykkää tehdä ja järjestellä pieniä tai isoja tapahtumia, niin tapahtumantuottamisesta kiinnostuneille tämä on mahdollisuus toteuttaa itseään. Hanke sopii kouluryhmille, kaveriporukoille, sekä yksittäisille tyypeille. Tapahtumatuottamiseen kuuluu mm. tapahtuman idean luominen (musiikkia? näytelmää? diskoa?..), suunnitteluvaiheet, palaverit, tehtävienjako, markkiniointia, dokumentointia kuvin ja videoin, budjetin kanssa työskentely, sekä tietysti tekeminen itse tapahtuman aikana. Kulttuurihäiriön toiminnat sopii kaikille, mielenkiinnosta riippuen. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse mistään! Kun saat(te) idean niin reippaasti yhteyttä ja suunnitellaan.     

 

 

 

 


 

 


Kulttuurihäiriö mahollistaa yksittäiselle artistille, bändille tai kokoonpanolle mahollisuuden esiintyä erilaisissa tapahtumissa, jokka on nuorisotoimen tai muun palvelun järjestämiä keikkoja!! Keikkakyselyjä kannattaa tehä alla olevaan numeroon kun haluttaa soittamaan! Nuorisotoimella on tarjolla bänditreenihuone (osoitteessa lukiokatu 11, vanha energialaitos), jossa on valmiina rummut, kitarat, basso, syntikkapiano, äänentoistolaitteet ja vahvistimet. Huoneen voi varata bändinsä käyttöön soittamalla tai tekstaamalla myös alla olevaan numeroon. Huoneen käyttö on maksutonta!! Musalaitoksen muut 8 treenihuonetta maksaa 20€/soittaja/kuukausi, yli 29v 30€/kk. Niistä kuulet lisää mikäli oma huone kiinnostaa.

Hankkeen aikana pyritään mahdollistammaan myös kuntien välinen bändivaihto, jossa artistille tarjottaan esiintymismahollisuus vieraan paikkakunnan nuorisotoimen järjestämässä tapahtumassa. 

Saat ohjaajan helposti kiinni numerosta: 0406605758 (Tatu Raatikainen) tai kulttuurihairio@gmail.com