Kulttuurihäiriö

Kulttuurihäiriö toteuttaa kulttuurillista nuorisotyötä Tornion alueella ja yhteistyössä sen lähikuntien kanssa. 

Tapahtumat:
Jos tykkää tehdä ja järjestellä pieniä tai isoja tapahtumia, niin tapahtumantuottamisesta kiinnostuneille tämä on mahdollisuus toteuttaa itseään. Tämä sopii kouluryhmille, kaveriporukoille, sekä yksittäisille tyypeille. Tapahtumatuottamiseen kuuluu mm. tapahtuman idean luominen (musiikkia? näytelmää? diskoa?..), suunnitteluvaiheet, palaverit, tehtävienjako, markkiniointia, dokumentointia kuvin ja videoin, budjetin kanssa työskentely, sekä tietysti tekeminen itse tapahtuman aikana. Kulttuurihäiriön toiminnat sopii kaikille, mielenkiinnosta riippuen. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse mistään! Kun saat(te) idean niin reippaasti yhteyttä ja suunnitellaan. 
    

 

 

 

 


 


Soittokeikat:
Kulttuurihäiriö mahollistaa yksittäiselle artistille, bändille tai kokoonpanolle mahollisuuden esiintyä erilaisissa tapahtumissa, jotka on nuorisotoimen tai muiden järjestämiä keikkoja.
Keikkakyselyjä kannattaa tehä alla olevaan numeroon kun haluttaa soittamaan!

Musalaitos:
Nuorisotoimen bänditreenihuone sijaitsee osoitteessa Lukiokatu 11 (vanha energialaitos), jossa on valmiina rummut, kitarat, basso, syntikkapiano, äänentoistolaitteet ja vahvistimet. Huoneen voi varata soittohommia varten soittamalla tai tekstaamalla alla olevaan numeroon. Huoneen käyttö on maksutonta! 
Musalaitoksella on myös 8 treenihuonetta jotka maksaa 20€/soittaja/kuukausi, yli 29v 30€/kk. Niiden avoin haku kestää elokuun ajan. Oman soittohuoneen vuokraamisesta voi olla yhteydessä myös muulloinkin, jos huoneita sattuisi olemaan vapaana.

Ohjaajan saat helposti kiinni numerosta: 040-6605758 (Tatu Raatikainen) tai lähettämällä sähköpostia tatu.raatikainen@tornio.fi tai kulttuurihairio@gmail.com