skedepiha.jpg

Music Camp 2015

2.-6.6.2015 järjestetään musaleiri yhteistyössä Haaparannan nuoristoimen, Studie Framjandetin, sekä Tornion nuorisotoimen kanssa Haaparannan nuorisotalo Stationin tiloissa. 

Leiri on tarkoitettu yli 13 vuotiaille nuorille. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistujat jaetaan erilaisiin kokoonpanoihin, joiden kanssa sävelletään uusia biisejä. Treenaaminen ja biisien kehittely tapahtuu Stationin tiloissa. Biisit äänitetään ammattiopisto Lappian studiossa leirin loppupäässä. Kokoonpanoista otetaan myös promokuvat muistoksi :)

Leiri on iltapäiväpainoitteinen, joten yöpyminen onnistuu joko Stationilla tai voit nukkua kotonasi. Soitto-opettajina toimii SveFi:n musiikkilinjan opiskelijoita. 

Leiri HUIPENTUU 6.6. pidettävään kaupunkikonserttiin Haaparannan stadsfesteillä!!

RIPPIKOULULAISET HOX!!!!! Konsertissa esiintyminen ajoitetaan niin, että ehdit klo 14.30 Parasniemestä lähtevään rippileiribussiin! Tarjoamme Parasniemeen ilmaiskyydin.

Osallistu mukaan yksin tai kavereiden kanssa! Hinta on koko leiriltä VAIN 20€!!! Se sisältää ruokailut ja aamiaiset, vapaa-ajan ohjelmat, kyyditykset, studioajan sekä soitto-opetuksen. 

Osallistumiset ja lisätietokyselyt sähköpostilla kulttuurihairio@gmail.com tai soittamalla/ textaamalla 0406605758. Liity mukaan!!

af.jpg