Äxön-illat

  äksön250.jpg

 

Kauden 2019-2020 Äxön-illat:

27.9 Kokkokangas

18.10 Station

29.11 Kokkokangas

31.1 Station

28.2 Kokkokangas

27.3 Station

24.4 MEGAÄXÖN, paikka selviää myöhemmin


Äxön-illat ovat perjantai-iltoina 
klo 18.30 - 21.30 (s.a).
 
Lipun hinta Suomen puolen discoissa 5 euroa (kruunut eivät käy Kokkokankaan Äxön-illoissa). Stationin discoihin ilmainen sisäänpääsy. Huom! Stationilla ei voi enää maksaa käteisellä kanttiinissa, ainoastaan korttimaksu käy.  

Torniossa Äxön-ilta järjestetään Kokkokankaan koulun salissa (Holmantie 21) 
ja Haaparannalla nuoristalo Stationilla (Järnvägsgatan 2). Äxön- iltoihin järjestetään ilmainen kuljetus. Stationille kyyditys lähtee klo 18.15 (s.a), ja palaa takaisin klo 21.30 (s.a). HUOM! KULJETUS STATIONILLE LÄHTEE KOKKISKALTA KLO 18.15, JA KULKEE NUORKAN KAUTTA! SAMAA REITTIÄ TAKAISIN. 

 Äxön-ilta on 5. - 6. luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen tapahtuma, jossa pidetään hauskaa diskoilun, leikkien ja pelien merkeissä.  Äxön-illat järjestetään yhteistyössä Haaparannan nuoristoimen kanssa ja ne pidetään vuorotellen Tornion ja Haaparannan puolella. 

Suomen puolen Äxön-iltojen toiminnallisesta puolesta vastaavat nuoriso-ohjaajat ja vapaaehtoiset nuoret. He valmistelevat illan ohjelman yhdessä dj:n ja nuoriso-ohjaajan kanssa. Discon dj:n sekä tekniikan hoitaa Eventworks.

Ohjeita vanhemmille

Stationilla on kanttiini, jossa voi maksaa vain pankkikortilla. Kokkiskalla maksuvälineenä ainoastaan eurot käteisenä. Omia limsapulloja ei saa ottaa mukaan. Äxöneissä on myynnissä limsatölkkejä ja vettä saa juoda aina ilmaiseksi. 

Kokkokankaan Äxöneissä lapset jättävät kenkänsä niille erikseen tarkoitettuun paikkaan. Tämän takia on hyvä nimikoida kengät, sillä samanlaisia kenkiä on paljon ja niitä kertyy Äxöneissä satoja pareja.

Äxöneissä on narikka käytössä. Jos lapsi kuitenkin päättää olla käyttämättä sitä, emme vastaa tavaroista, jotka on jätetty narikan ulkopuolelle.


Lisätietoja: 
Nuorisotyön päällikkö
Auli Pietikäinen
p. 040 8677 842