Äxön-illat

  äksön250.jpg

Syksyn 2018 ja kevään 2019 Äxönit

28.9 Kokkokangas
26.10 
Station
30.11 Kokkokangas
25.1 
Kokkokangas
22.2 Station
29.3 Kokkokangas
26.4 Mega Äxön (sijainti varmistuu myöhemmin)

Äxön-illat ovat perjantai-iltoina klo 18.30 - 21.30 (s.a).
 
Lipun hinta Suomen puolen discoissa 5 euroa (kruunut eivät käy Kokkokankaan Äxön-illoissa). Stationin discoihin ilmainen sisäänpääsy

Torniossa Äxön-ilta järjestetään Kokkokankaankoulun salissa (Holmantie 21)
ja Haaparannalla nuoristalo Stationilla (Järnvägsgatan 2). 

Äxön- iltoihin järjestetään ilmainen  kuljetus. Nuorkalta Stationille kyyditys lähtee klo. 18.15 (s.a), ja palaa takaisin klo. 21.30 (s.a).   

 Äxön-ilta on 5. - 6. luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen tapahtuma, jossa pidetään hauskaa diskoilun, leikkien ja pelien merkeissä.  Äxön-illat järjestetään yhteistyössä Haaparannan nuoristoimen kanssa ja ne pidetään vuorotellen Tornion ja Haaparannan puolella. 

Suomen puolen Äxön-iltojen toiminnallisesta puolesta vastaavat nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajaopiskelijat. He valmistelevat illan ohjelman yhdessä dj:n ja nuoriso-ohjaajan kanssa. Discon dj:n sekä tekniikan hoitaa Eventworks.

Ohjeita vanhemmille

Haaparannan Stationin Äxön-illat ovat ilmaisia. Stationilla on äxöneiden aikaan kanttiini, jossa voi maksaa vain seteleilä tai pankkikortilla. Eurot käyvät, mutta vaihtorahan saa takaisin Ruotsin kruunuissa.

Kokkokankaan Äxöneissä lapset jättävät kenkänsä niille erikseen tarkoitettuun paikkaan. Tämän takia on hyvä nimikoida kengät, sillä samanlaisia kenkiä on paljon ja niitä kertyy Äxöneissä satoja pareja.

Omia limsapulloja ei saa ottaa Äxön-iltaan mukaan. Äxöneissä on myynnissä limsatölkkejä ja vettä saa juoda aina ilmaiseksi. 

Äxöneissä on narikka käytössä. Jos lapsi kuitenkin päättää olla käyttämättä sitä, emme vastaa tavaroista, jotka on jätetty narikan ulkopuolelle.


Lisätietoja: 
Nuoriso-ohjaaja Julia Mikkola 
p. 040 835 4642