Äxön-illat

  äksön250.jpg

 

Kauden 2019-2020 Äxön-illat:

27.9 Kokkokangas

25.10 Station

29.11 Kokkokangas

31.1 Station

28.2 Kokkokangas

27.3 Station

24.4 MEGAÄXÖN, paikka selviää myöhemmin

Äxön-illat ovat perjantai-iltoina klo 18.30 - 21.30 (s.a).
 
Lipun hinta Suomen puolen discoissa 5 euroa (kruunut eivät käy Kokkokankaan Äxön-illoissa). Stationin discoihin ilmainen sisäänpääsy. Huom! Stationilla ei voi enää maksaa euroilla kanttiinissa. 

Torniossa Äxön-ilta järjestetään Kokkokankaan koulun salissa (Holmantie 21) 
ja Haaparannalla nuoristalo Stationilla (Järnvägsgatan 2). Äxön- iltoihin järjestetään ilmainen kuljetus. Nuorkalta Stationille kyyditys lähtee klo. 18.15 (s.a), ja palaa takaisin klo. 21.30 (s.a).   

 Äxön-ilta on 5. - 6. luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen tapahtuma, jossa pidetään hauskaa diskoilun, leikkien ja pelien merkeissä.  Äxön-illat järjestetään yhteistyössä Haaparannan nuoristoimen kanssa ja ne pidetään vuorotellen Tornion ja Haaparannan puolella. 

Suomen puolen Äxön-iltojen toiminnallisesta puolesta vastaavat nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajaopiskelijat. He valmistelevat illan ohjelman yhdessä dj:n ja nuoriso-ohjaajan kanssa. Discon dj:n sekä tekniikan hoitaa Eventworks.

Ohjeita vanhemmille

Haaparannan Stationin Äxön-illat ovat ilmaisia. Stationilla on äxöneiden aikaan kanttiini, jossa voi maksaa vain seteleilä tai pankkikortilla. Eurot eivät enää käy maksuvälineinä Stationilla. 

Kokkokankaan Äxöneissä lapset jättävät kenkänsä niille erikseen tarkoitettuun paikkaan. Tämän takia on hyvä nimikoida kengät, sillä samanlaisia kenkiä on paljon ja niitä kertyy Äxöneissä satoja pareja.

Omia limsapulloja ei saa ottaa Äxön-iltaan mukaan. Äxöneissä on myynnissä limsatölkkejä ja vettä saa juoda aina ilmaiseksi. 

Äxöneissä on narikka käytössä. Jos lapsi kuitenkin päättää olla käyttämättä sitä, emme vastaa tavaroista, jotka on jätetty narikan ulkopuolelle.


Lisätietoja: 
Nuorisotyön päällikkö
Auli Pietikäinen
p. 040 8677 842