Äxön-illat

  äksön250.jpg

Kevään 2018 Äxönit

26.1 Kokkokangas
16.2 
Station
23.3 Kokkokangas
27.4 
Mega Äxön Tornion Järjestötalo (Kemintie 53)

Äxön-illat ovat perjantai-iltoina klo 18.30 - 21.30 (s.a). 
Lipun hinta on 5 euroa (kruunut eivät käy Kokkokankaan Äxön-illoissa).

Torniossa Äxön-ilta järjestetään Kokkokankaankoulun salissa (Holmantie 21)
ja Haaparannalla nuoristalo Stationilla (Järnvägsgatan 2). 

Äxön- iltoihin järjestetään ilmainen  kuljetus. Nuorkalta Stationille kyyditys lähtee klo. 18.15 (s.a), ja palaa takaisin klo. 21.30 (s.a).   

 Äxön-ilta on 5. - 6. luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen tapahtuma, jossa pidetään hauskaa diskoilun, leikkien ja pelien merkeissä.  Äxön-illat järjestetään yhteistyössä Haaparannan nuoristoimen kanssa ja ne pidetään vuorotellen Tornion ja Haaparannan puolella. 

Suomen puolen Äxön-iltojen toiminnallisesta puolesta vastaavat nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajaopiskelijat. He valmistelevat illan ohjelman yhdessä dj:n ja nuoriso-ohjaajan kanssa. Discon dj:n sekä tekniikan hoitaa Eventworks.

Ohjeita vanhemmille
Kokkokankaan Äxöneissä lapset jättävät kenkänsä niille erikseen tarkoitettuun paikkaan. Tämän takia on hyvä nimikoida kengät, sillä samanlaisia kenkiä on paljon ja niitä kertyy Äxöneissä satoja pareja.

Omia limsapulloja ei saa ottaa Äxön-iltaan mukaan. Äxöneissä on myynnissä limsatölkkejä ja vettä saa juoda aina ilmaiseksi. 

Äxöneissä on narikka käytössä. Jos lapsi kuitenkin päättää olla käyttämättä sitä, emme vastaa tavaroista, jotka on jätetty narikan ulkopuolelle.


Lisätietoja: 
Nuoriso-ohjaaja Julia Mikkola 
p. 040 835 4642