Nuorten työpaja

Oletko kiinnostunut käsillä tekemisestä? Tervolan nuorten työpajalla on tarjolla monenlaista entisöinti ja korjaustyötä. Et tarvitse välttämättä aiempaa työkokemusta vaan innostuneisuus käsillä tekemiseen ja uuden oppimiseen riittää hyvin. Mikäli olet kiinnostunut muusta kuin käsillä tekemisestä, niin työpaja voi auttaa sinua löytämään sopivaa tekemistä esim. kunnan muista hallintokunnista tai paikallisista yrityksistä.

Työpajatoiminnan tarkoituksena on auttaa nuorta (17-28 v) toteuttamaan yksilölliset suunnitelmat, jotka edistävät nuoren työllisyyttä ja helpottavat opiskeluun hakeutumista. Työpajalla saa yksilöohjausta mm, arjen haasteisiin ja viranomaistahojen kanssa asioimiseen (esim. Kela, TE-toimisto) sekä koulutukseen ja ammatinvalintaan liittyvissä asioissa.

Työpajalla voit olla
-työkokeilussa
-kuntouttavassa työtoiminnassa
-palkkatuetussa työssä

Työpajalle voit tulla myös käymään ja vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan tulevaa yhdessä yksilövalmentajan kanssa.

Työpaja sijaitsee Kaarihallilla osoitteessa                            
Tuunivaarantie 3
95330 Tervola                                                                          
aukioloajat: ma-to 8-16 ja pe 8-15

Yhteystiedot:
Työpaja p. 040 760 6235

tyopaja@tervola.fi

yksilövalmentaja Eija Lehtiniemi
p. 040 521 6235                                                                                                                  eija.lehtiniemi@tervola.fi