bannerin pohjaver3.jpg

Sallan Liikuntakeskus

DJI_0009.JPG

Sallan Liikuntakeskus sijaitsee Sallatunturin matkailukeskuksessa (n.10 km Sallan kirkonkylältä),
aivan nopeuslaskurinteen juurella.

Vuoden 2006 alusta Sallatunturilla sijaitseva liikuntahalli, Sallahalli, sai uuden nimen. Nyt Sallan Liikuntakeskuksena tunnettu halli tarjoaa monipuoliset sisäliikuntamahdollisuudet kuntosalista ja sulkapallosta aina täysimittaiseen salibandykaukaloon. Hallin yli 1200 m²:n tilat sisältävät lisäksi trampoliinin, solariumin ja kahvion, jossa on mahdollista käyttää maksullista internetyhteyttä.

Uudistunut kuntosali ja erillinen voimailusali laadukkain ja monipuolisin laittein tarjoaa vaativimmallekin saliharrastajalle erinomaiset puitteet. Vanhempien ollessa salilla tai pelaamassa lapset viihtyvät omassa peli-ja leikkihuoneessaan.
Talvikaudella Sallan liikuntakeskuksen tarjontaan kuuluvat erilaiset ohjatut ryhmät: aerobic, kuntosaliohjaukset eritasoisille henkilöille, spinni (kuntopyöräily) sekä Body Shape. Lisätietoja ryhmistä saat liikuntakeskuksesta.

Halli on nopeasti muunneltavissa myös erilaisiin juhla- yms. tilaisuuksiin ja pienehköille (max. 15-20 hlö) ryhmille on oma erillinen koulutus/kokoustilansa.

Osoite:
Sallan Liikuntakeskus
Eraustie 5 (Sallatunturissa)
98900 Salla
Puh. 0400 510 310
sähköposti: sallanliikuntakeskus(at)salla.fi


Katso hinnat ja aukioloajat alla olevasta linkistä

.