bannerin pohjaver3.jpg

Lapin koulutusneuvonta

LAPIN KOULUTUSNEUVONTA

Lapin koulutusneuvonta -palvelussa verkkoneuvojat auttavat, kun mietit vaihtoehtoja koulutukseen, työhön ja tulevaisuuteen.

Haluatko ammatilliseen koulutukseen, lukioon tai korkeakouluun? Mietitkö oppisopimusta tai etsitkö töitä? Askarruttaako ammatinvalinta? Onko edessäsi alan vaihto? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Palvelu on tarkoitettu kaikille lappilaisille. Se on maksutonta, luotettavaa ja henkilökohtaista neuvontaa, joka perustuu asiakkaan nimettömyyteen. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut palveluun.

TNO_kuvitus_koulutus_WEB.jpg

Klikkaamalla Lapin koulutusneuvonta -palvelu -linkkiä, ohjaudut virtu.fi –verkkopalveluun, joka on luotettava ja tietoturvallinen palvelu. Verkkopalvelua ylläpitää Pohjois-Suomen sosiaalialan  osaamiskeskus yhdessä Lapin kuntien ja sairaanhoitopiirien kanssa. Verkkopalvelussa on kuntasi, kuntayhtymien, valtion, järjestöjen sekä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen koordinoimia sosiaali- ja terveyspalveluita. Voit käyttää mm. laskureita, kysymys- ja vastauspalveluita ja kuvapuhelinpalveluita. (virtu.fi)