syba.jpg

Koulutusneuvonta

Koulutusneuvonta

TE-toimistojen nuorten neuvojille, koulutusneuvojille ja psykologeille           

ELY-keskukset                                                                                                                                                                             

Koulutusneuvonnan Facebook-sivulla jo yli 1100 tykkääjää.

Facebook-sivusto tarjoaa uudenlaisen asiointikanavan, joka täydentää palveluamme ja lisää näkyvyyttä etenkin nuorten parissa. Facebook-sivulla;

  • Kerrotaan ajankohtaisista koulutuksiin liittyvistä asioista
  • Vastataan asiakkaiden esittämiin kysymyksiin
  • Uutta sisältöä sivustolle tuotetaan päivittäin

Tavoitteena on toimia koulutusasioihin keskittyneenä foorumina ja mahdollistaa rento, vuorovaikutteinen ja ei-muodollinen palvelu. Kannattaakin mainita asiasta kaikille, jotka voisivat palvelusta mahdollisesti hyötyä! Sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/koulutusneuvonta

Uraohjausta puhelinohjauksena tarjolla aiempaa enemmän

Olemme saaneet uraohjaukseen lisää kokoaikaisia ammatinvalintapsykologeja ja pystymme lisäämään puhelinohjauksen tarjontaa tähänastisesta.

Kenelle?

Ohjaattehan etenkin nuoria, alle 30-vuotiaita, palvelua tarvitsevia ja haluavia asiakkaitanne käyttämään tätä yhteistä resurssiamme ja paikasta riippumatonta palvelua!

Puhelinohjaus sopii hyvin heille, joilla on pitkä matka TE-toimiston psykologipalveluihin tai joiden on vaikea tulla toimistoon paikan päälle työaikojen, perhesyiden tai terveysrajoitteiden vuoksi. Puhelinohjaus sopii hyvin myös heille, jotka eivät tarvitse TE-toimiston muita palveluja (esimerkiksi työssä oleville, opiskelijoille, perhevapailla, sairauslomalla tai eläkkeillä oleville) tai jotka miettivät uramuutoksia työnhaun varasuunnitelmana (työnhakijat, joita TE-toimistossa palvellaan työnvälitys- ja yrityspalveluilla).

Miten varataan?

Uraohjauksen puhelinpalvelu toimii ajanvarauksella. Psykologi soittaa varatulla ajalla asiakkaalle päin ja keskustelukertoja voi olla asiakkaan ohjaustarpeen mukainen määrä saman psykologin kanssa. Ajan saa varattua sähköpostilla tyolinja.uraohjaus@te-toimisto.fi tai ottamalla yhteyttä Työlinjan koulutusneuvontaan (puh. 0295 020 702 ma-pe klo 8-17 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Aloitamme myös ilman ajanvarausta palvelun myöhemmin tänä vuonna. Tiedotamme siitä erikseen TE-toimistoille ja mol.fi-sivuilla.

Mitä hyötyä?

Koulutusneuvonnan ja uraohjauksen puhelin- ja verkkopalveluja käyttämällä vapautuu TE-toimiston omia henkilöstöresursseja niiden asiakkaiden palveluun, jotka tarvitsevat kasvokkain palvelua ja moniammatillista palvelua.

Kiitos yhteistyöstä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi!

Irma Valtonen                       Paavo Pulkkinen                         Sari Antikainen

Työlinjan                                Koulutusneuvonnan                          Psykologi

palvelupäällikkö                        linjavastaava