Banneri4.jpg

Etsivä nuorisotyö

Mitä etsivä nuorisotyö on?

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu avuksi ja tueksi kaikille 13-29-vuotiaille Pelkosenniemiläisille nuorille. Etsivän työntekijän tavoitteena on olla läsnä siellä, missä nuoret viettävät aikaansa ja tarjota heille mahdollisuus luottamukselliseen, turvalliseen ja ammatilliseen aikuiskontaktiin. Etsivä työ on nuorelle vapaaehtoista ja sitä tehdään nuorta kuunnellen, nuoren omista tarpeista ja toiveista käsin.


Nuori!
Haluaisitko saada tukea elämäntilanteesi selvittämiseen tai tietoa saatavilla olevista palveluista? Askarruttaako sinua koulu tai opiskelu, työ tai työttömyys, armeija, harrastukset, kaverit, kotiasiat, oma asunto tai vaikkapa itsenäistyminen?
Kaipaatko vain ihmistä, jolle jutella ja jonka kanssa voit täyttää tarpeellisia hakemuksia, käydä kylillä ja virastoissa hoitamassa asioita?
Ota rohkeasti yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään, niin mietitään yhdessä sinulle sopivia ratkaisuja miten pääset elämässäsi eteenpäin!
Yhteyttä voivat ottaa myös nuoren vanhemmat, kaverit, mummit, kummit, opettajat, viranomaiset ja ihan kaikki muutkin, joilla on herännyt huoli nuoresta.

Anne-Mari Hiltunen, 040 5142264 (etsivä nuorisotyöntekijä) anne-mari.hiltunen@pelkosenniemi.fi
Mika Parviainen, 040 5154917 (nuoriso-,kulttuuri- ja liikuntasihteeri) mika.parviainen@pelkosenniemi.fi
Facebook; Etsivä nuorisotyö Pelkosenniemi