BilisBanneri.jpg

Nuorisotila Tippala

Tippalan aukioloajat lukuvuoden aikana:

tiistaisin klo 16-20
torstaisin klo 17-21
perjantaisin klo 17-21

Tippalaan ovat lämpimästi tervetulleet kaikki yli 13-vuotiaat nuoret. Ohjaajana toimivat nuorisotoimen työntekijät. Nuorisotila Tippalan tiloista ja toiminnasta vastaa nuorisosihteeri Heidi Hietala.

Nuorisotilat ja sen piha-alueet ovat täysin päihteettömät, myös päihteiden hallussapito on kielletty. Ongelmatilanteissa olemme aina yhteydessä nuorten vanhempiin sekä tarvittaessa viranomaisiin.

Nuorisotila Tippala on muoniolaisten nuorten olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita. Meillä on käytössä nollatoleranssi niin henkisen kuin myös fyysisen väkivallan suhteen. Tippalassa voit viettää aikaasi kavereiden kanssa hengaillen. Meillä voi pelata pleikkaria tai xboxia, biljardia tai pingistä sekä monia erilaisia lautapelejä! Oman musiikin kuuntelua varten meillä on kunnolliset musiikkivehkeet. Tippalassa on langaton verkko omille laitteille, sekä yksi yhteinen tietokone.

Keittiöstä löytyy tarvittavat välineet pienimuotoisten eväiden valmistamiseen sekä kahvin tirauttamiseen. Normaalien aukioloaikojen lisäksi Tippalassa järjestetään monia erilaisia teemailtoja ja tapahtumia mm. Yötön Yö -tapahtuma, jolloin valvotaan porukalla pelaten ja katsellen elokuvia!

Keskikerroksen bänditilat ovat vapaasti muoniolaisten käytettävissä. Kuka tahansa voi perustaa bändin, tai käydä vaikka yksinään soittelemassa. Bänditilaa voivat varata myös muoniolaiset aikuiset, jos soittointoa löytyy, mutta ei välineitä omasta takaa.

Bänditilasta löytyy nyt myös upouusi digipaja! Digipajassa on käytettävissä viisi raskaaseen pelikäyttöön soveltuvaa tietokonetta. Digipajan voit varata vaikka cs:go-tiimillenne harjoitustilaksi.

Kellarikerroksesta Tippalasta löytyy MOP-hankkeen kanssa yhteistyössä tehty mopopaja. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat perustyökalut, jotka olemme saaneet paikallisilta yrityksiltä lahjoituksena. Kalustoon kuuluu myös jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä musiikin toistamiseen tarvittavat vehkeet. Siellä voit käydä harrastamassa mopojen tai muiden pienkoneiden korjailua ja huoltoa!

Ajankohtaisista asioista tiedotamme sosiaalisessa mediassa.