BilisBanneri.jpg

Nuorisotila Tippala

Tippalan aukioloajat:

tiistaisin klo 16-20
torstaisin klo 17-21
perjantaisin klo 17-21

Tippalaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat nuoret.
Ohjaajana Tippala-illoissa toimii nuorisotoimen henkilöstö.
Muonion kunnan nuorisotilat sijaitsevat keskellä kylää osoitteessa Pirkantie 2, 99300 Muonio.

Ohjelmassa vapaata hengailua, pelailua, askartelua, välipalan tekoa ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Ohjaajina toimivat paikalliset koulutetut kerhonohjaaja-nuoret Irina ja Sini.

Nuorisotilat ja sen piha-alueet ovat täysin päihteettömät, myös päihteiden hallussapito on kielletty. Ongelmatilanteissa olemme aina yhteydessä nuorten vanhempiin sekä tarvittaessa viranomaisiin.

Nuorisotila Tippala on muoniolaisten nuorten olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita. Meillä on käytössä nollatoleranssi niin henkisen kuin myös fyysisen väkivallan suhteen. Tippalassa voit viettää aikaasi kavereiden kanssa hengaillen. Meillä voi pelata pleikkaria tai xboxia, biljardia tai pingistä sekä monia erilaisia lautapelejä! Oman musiikin kuuntelua varten meillä on kunnolliset musiikkivehkeet. Tippalassa on langaton verkko omille laitteille, sekä yksi yhteinen tietokone.
Keittiöstä löytyy myös tarvittavat välineet pienimuotoisten eväiden valmistamiseen sekä kahvin tirauttamiseen. Normaalien aukioloaikojen lisäksi Tippalassa järjestetään monia erilaisia teemailtoja ja tapahtumia mm. Yötön Yö -tapahtuma, jolloin valvotaan porukalla pelaten ja katsellen elokuvia!

Keskikerroksen bänditilat ovat vapaasti nuorten käytettävissä. Kuka tahansa voi perustaa bändin, tai käydä vaikka yksinään soittelemassa. Tule juttelemaan Heidin kanssa niin etsitään sopiva aika! Bänditilaa voivat varata myös muoniolaiset aikuiset, jos omasta takaa ei löydy soittovälineitä, mutta intoa riittäisi senkin edestä.

Kellarikerroksesta Tippalasta löytyy MOP-hankkeen kanssa yhteistyössä tehty mopopaja. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat perustyökalut, jotka olemme saaneet paikallisilta yrityksiltä lahjoituksena. Kalustoon kuuluu myös jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä musiikin toistamiseen tarvittavat vehkeet. Siellä voit käydä harrastamassa mopojen tai muiden pienkoneiden korjailua ja huoltoa!

Lämpimästi tervetuloa!

P.S. facebookista Tippalan löytää nimellä Nuorisotila Tippala. Ajankohtaisia asioita löytyy seinältä.