Kesätyö
Kesätöissä sinulla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta työelämästä, saada omaa rahaa ja oppia eri ammateista sekä tutustua uusiin ihmisiin.

Hakiessasi kesätöitä, ole ennakkoluuloton ja tartu rohkeasti uusiin haasteisiin. Aina ei ole varaa valita haluamaansa paikkaa vaan tulee rohkeasti tarttua erilaisiin tilaisuuksiin. Kesätöiden ei tarvitse mitenkään liittyä tulevaan koulutukseesi. Muistathan, että kaikenlaisesta työkokemuksesta on sinulle tulevaisuudessa hyötyä!

Kesätyöpaikkaa voit hakea esim. työ- ja elinkeinotoimiston sivulta, erilaisten yritysten,- työnhakukoneiden avulla tai kuntien nettisivuilta, sanomalehdistä tai kysymällä vaikka sukulaisilta tai kavereilta.

Muista olla töitä hakiessasi aktiivinen, ennakkoluuloton ja rohkea tarttumaan uusiin haasteisiin!Tutustu työelämään ja tienaa

Kolarin kunnassa on vaihtoehtona kesätyölle "tutustu työelämään ja tienaa" -malli. Siinä kolarilaisille koululaiselle / opiskelijalle tarjotaan mahdollisuus kahden viikon työskentelyjaksoon kunnan eri hallinto-osastoilla esim. kiinteistöhuolto, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti, Palvelukoti Tanna, Palvelutalo, liikuntatoimen urheilukoulu, nuorisotoimen leirit.

Kunta tarjoaa työtä nuorelle kahdeksi viikoksi (30 h/vko) ja palkka on 390,00 € sisältäen
lomarahan. Vuoden 2016 kesätyöpaikat eivät koske keväällä 2016 lukiosta valmistuvia ylioppilaita eikä ammattiin valmistuvia opiskelijoita. Tänä vuona hakijan tulee olla vuonna 2000 tai aikaisemmin syntynyt. Hakijan kotikunnan tulee olla Kolari.

Hakemuksessa tulee olla
* missä oppilaitoksessa hakija opiskelee tai mihin on peruskoulusta hakenut
* hakijan yhteystiedot; nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
* mahdollinen toive työskentelypaikasta
* muutoin vapaamuotoinen hakemus

Hakemukset tulee lähettää osoitteella
Kolarin kunta
Nuorisotoimi
Isopalontie 2
95900 Kolari
tai sähköpostilla eeva-liisa.lompolojarvi@kolari.fi

Kuoreen merkintä tai sähköpostiin aiheeksi:
Koululaisten/opiskelijoiden kesätyöpaikat 2016.

HAKUAIKA PÄÄTTYY TIISTAINA 29.4.2016!!!
Myöhässä tulleita hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja paikoista antaa Eeva-Liisa Lompolojärvi puh. 040 768 0369


HOX! Sähköpostitse lähetettyyn hakemukseen tulee AINA kuittaus, jos tätä ei
kuulu niin tarkista onko sähköposti lähtenyt oikeaan osoitteeseen