Nuoret vaikuttajat

NUORISOVALTUUSTO

Nuorisovaltuusto eli NuVa  on kunnassamme toimiva nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja yhteistyöelin ja se toimii kunnallisessa päätöksenteossa tuoden nuorten näkökulmaa esille.

NuVa pyrkii edistämään nuorten osallistumis-, vaikuttamis- ja toimintamahdollisuuksia Kolarissa. NuVa kannustaa nuoria aktiiviseen osallistumiseen ja toimii nuorten vaikuttamiskanavana tehden aloitteita ja esityksiä kunnanhallitukselle ja lautakunnille sekä välittää nuorille tietoa heitä koskevista päätöksistä.

Nuorisovaltuusto kerää rahaa esimerkiksi nuorisotilan kioskilla. Kerätyt varat menevät kaikkien kuntamme nuorten hyväksi mm. hankitaan nuorisotilalle välineistöä esimerkiksi pelejä.

Toimintaa avustaa nuorisotoimi.

Nuorisovaltuusto 2020 - 2021
Puheenjohtaja Atte Tolonen (lukio 3 lk.)
Varapuheenjohtaja Laura Lompolojärvi (9 lk.)
Muut jäsenet 8lk. Katja Haapapuro ja Minttu Levander, 9 lk. Konsta Kivijärvi , lukio 1 lk.
Kaisa Haapapuro ja Riku Vaattovaara ja lukio 3 lk. Roosa Hietanen.

Nuorisovaltuuston tukiaikuinen ja sihteeri Sanna Palovaara (nuoriso-ohjaaja)

Lisätietoja ja yhteystiedot
nuorisoneuvosto@kolari.fi

Eturivissä vasemmalta Laura Lompolojärvi, Kaisa Haapapuro, Atte Tolonen ja Roosa Hietanen. Eturivin nuorille nuorisovaltuustossa työskentely on jo tuttua edelliseltä kaudelta, takarivissä nuorisovaltuuston uudet tuoreet kasvot : vasemmalta Konsta Kivijärvi, Riku Vaattovaara, Minttu Levander ja Katja Haapapuro sekä nuoriso-ohjaaja Sanna Palovaara.Eturivissä vasemmalta Laura Lompolojärvi, Kaisa Haapapuro, Atte Tolonen ja Roosa Hietanen. Eturivin nuorille nuorisovaltuustossa työskentely on jo tuttua edelliseltä kaudelta, takarivissä nuorisovaltuuston uudet tuoreet kasvot : vasemmalta Konsta Kivijärvi, Riku Vaattovaara, Minttu Levander ja Katja Haapapuro sekä nuoriso-ohjaaja Sanna Palovaara.Eturivissä vasemmalta Laura Lompolojärvi, Kaisa Haapapuro, Atte Tolonen ja Roosa Hietanen. Eturivin nuorille nuorisovaltuustossa työskentely on jo tuttua edelliseltä kaudelta, takarivissä nuorisovaltuuston uudet tuoreet kasvot : vasemmalta Konsta Kivijärvi, Riku Vaattovaara, Minttu Levander ja Katja Haapapuro sekä nuoriso-ohjaaja Sanna Palovaara

OPPILASKUNTA

Mikä on oppilaskunta? Oppilaskunta on sitä, mitä opiskelijat haluavat sen olevan. Kaikkea, mihin mielikuvitus ja voimat lakien ja koulun järjestyssääntöjen puitteissa antavat mahdollisuuden saa tehdä. Oppilaskunta on olemassa vaikuttaakseen ja kehittääkseen koulun asioita. Oppilaskunta on opiskelijoiden äänitorvi ja vaikutuskanava koulun asioihin. Sen jäseniä ovat kaikki koulun ikään, sivilisäätyyn ja sukupuoleen katsomatta.

KOLARIN PERUSKOULUN
Oppilaskunnan hallitus
4 lk Konsta Pikkarainen ja Elias Saarela
5 lk Mikael Kivijärvi ja Jenni Huovinen (ääntenlaskija)
6 lk Enni Haapala ja Heidi Pieskä (sihteeri)
7A Niilas Siitonen
7B Heimo Alatalo (ääntenlaskija)
7C Oona Pääkkölä (varapuheenjohtaja)
8A Jukka Lonnakko
8B Jan Hiukka
9A Urho Kiili
9B Konsta Kivijärvi (puheenjohtaja)

Oppilaskunnan ohjaajat: Miia Kumpurinne (alakoulu) ja Päivi Kumpuniemi (yläkoulu).

KOLARIN LUKIO
Oppilaskunnan hallitus
Puheenjohtaja Aleksi Koberg
Sihteeri Vilma Kenttälä
Muut jäsenet Riku Vaattovaara, Emilia Tolonen, Emma Satta, Neea Koivuniemi ja
Arttu Norrman

Pöytäkirjat