Leirien infot ja varustelistat ym.

La 12.3 - Su 13.3.2013 KELKKATOURNEE
Nuorten legendaarinen moottorikelkkavaellus starttaa jo yhdeksättä kertaa!
Kuten ennenkin teemme kaksipäiväisen reissun dreamlandin ihaniin koskemattomiin puuteripaikkoihin, jossa meillä on hyvän kokoinen maastoajoharjoitusalue missä kaikki pääsevät opastetusti kokeilemaan ummella ajoa ja vähän kiinnijäämistäkin. Alueen korkein paikka on 215m ja jyrkin mäki on ylöspääsemätön kesällä konttaamallakin. Reissulla keskitymme harjoittelemaan ajoa eri olosuhteissa, ja käymme läpi sääntöjä kelkkailuun liittyen. Luvassa on sen lisäksi mm. makkaranpaistoa, käpykisa ja muuta kivaa.
 
Reissun pituus on n. 150-200km + maastoalueen ajot, myös pätkällä pääsee reittiämme ja haastaville osuuksille on myös kierto mahdollisuus. Ilmoittautumismaksu 15 euroa maksettava ennen lähtöä, tarkemmat ohjeet maksun suorittamiseen tulee myöhemmin. Sisältää ruokailun lohinhovilla, aamu ja iltapalan + makkarapaketin, yöpaikan, opastuksen ja ajoluvat, bensat ja kelkat oltava itsellä. Myös moottorikelkan ajamiseen oikeuttava ajokortti on oltava. Luonnollisesti kulkuväline pitää olla myös vakuutettu. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
 
Ohjelma:
1pvä
0900 kokoontuminen lähtöpaikalle Kittilässä ja lähtö
12-15 ruokailu lohinhovilla Lohinivassa, myös tankkausmahdollisuus kortilla tai käteisellä
Loppupäivä dreamlandiin tutustumista
klo illalla yöpaikalla iltapala ja rantasauna, avantouinti mahdollisuus tilattaessa.
Huoltoauto tuo yökamppeet tänne ja halutessaan auton mukaan voi laittaa varabensaa tankkaukseen.
 
2pvä
08-10 aamupala ja pakkaus
10 lähtö maastoajoalueelle jossa ajoharjoitus ja sitten vapaata ajoa tai tulistelua/makkaranpaistoa
14-16 tankkaus kanisterista tarvittaessa ja lähtö takaisin Kittilään
18-20 Kittilässä
 
Mikäli jonkun osallistujan tai oppaan kelkka hajoaa välille, hoidetaan sekä kelkka että kuljettaja huoltoautolla takaisin Kittilään.
Alle 18v osallistujat tarvitsevat täytetyn henkilötietolomakkeen (tulosta linkistä tai hae nuorisotiloilta) joka toimitetaan oppaille lähtiessä.

Pakkasrajana pidämme -25 aamulla klo 0800 Alakylässä mitattuna.