Mitä tehdä - harrastaa

Tekemistä Kemijärvellä                                                                                  

Kemijärvi tarjoaa upeat mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin.  Ulkoiluun löytyy latu- ja kelkkailureittejä, hiihtoon valaistuja latuja on Särkikankaalla ja Pöyliövaarassa. Yleisurheilu ja palloilulajien harrastajille Pöyliövaaran ulkoliikuntakeskus ja koulujen yhteydessä olevat urheilukentät. Särkikankaalla on jääkiekkoilijoiden ja luistelijoiden käytössä jäähalli Wirta-areena.  Puhumattakaan Kemijärven Liikuntakeskuksesta, jossa voit harrastaa monenlaisia sisäliikuntamuotoja. Vesiurheilun ystäville, rentoutumiseen ja kuntoiluun Kylpylä-uimahalli Poukama on aivan keskustan tuntumassa.

Kemijärven keskustassa sijaitsee myös Kulttuurikeskus, jossa on pääkirjasto, nuorisotilat, Itä-Lapin Mediakeskus ja kulttuurisali monipuolisine ohjelmineen.  On elokuvia, näyttelyitä, teatteria, tanssiesityksiä, luentoja, konsertteja ym. Aivan kulttuurikeskuksen kainalossa Koillis-Lapin musiikkiopistossa on mahdollisuus perehtyä eri musiikki- ja tanssilajien sekä soitinten opiskeluun.

Tiedonhaluisille ja kädentaitojen kehittäjille sekä erilaisille harrastajaryhmille kulttuurin saralla Kemijärven kansalaisopisto tarjoaa runsaan kurssivalikoiman myös nuorille.


Kemijärven kaupungin nuorisosihteeri Kaisu Kilpeläinen puh. 040  727 5197
Kemijärven kaupungin liikunnanohjaaja Harri Väliranta puh. 0400  204 211                        
Kemijärven kaupungin kulttuuriohjaaja Juhana Kelloniemi 040 779 4501