Mitä tehdä - harrastaa

Tekemistä Kemijärvellä                                                                                  

Kemijärvi tarjoaa upeat mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin.  Ulkoiluun löytyy latu- ja kelkkailureittejä, hiihtoon valaistuja latuja on Särkikankaalla ja Pöyliövaarassa. Yleisurheilu ja palloilulajien harrastajille Pöyliövaaran ulkoliikuntakeskus ja koulujen yhteydessä olevat urheilukentät. Särkikankaalla on jääkiekkoilijoiden ja luistelijoiden käytössä jäähalli Wirta-areena.  Puhumattakaan Kemijärven Liikuntakeskuksesta, jossa voit harrastaa monenlaisia sisäliikuntamuotoja. Vesiurheilun ystäville, rentoutumiseen ja kuntoiluun Kylpylä-uimahalli Poukama on aivan keskustan tuntumassa.

Kemijärven keskustassa sijaitsee myös Kulttuurikeskus, jossa on pääkirjasto, nuorisotilat, Itä-Lapin Mediakeskus ja kulttuurisali monipuolisine ohjelmineen.  On elokuvia, näyttelyitä, teatteria, tanssiesityksiä, luentoja, konsertteja ym. Aivan kulttuurikeskuksen kainalossa Koillis-Lapin musiikkiopistossa on mahdollisuus perehtyä eri musiikki- ja tanssilajien sekä soitinten opiskeluun.

Tiedonhaluisille ja kädentaitojen kehittäjille sekä erilaisille harrastajaryhmille kulttuurin saralla Kemijärven kansalaisopisto tarjoaa runsaan kurssivalikoiman myös nuorille.


Kemijärven kaupungin nuorisosihteeri Kaisu Kilpeläinen puh. 040 - 727 5197
Kemijärven kaupungin liikuntasihteeri Kari Koskenranta puh. 0400 - 204 211                        
Kemijärven kaupungin kulttuurisihteerin tointa hoitaa kirjastonjohtaja Inkeri Kulpakko p.040 838 7072