720x120.jpg

Winter Indoor Games

Winter Indoor Games 2009

LAN- ja Tanssipelitapahtuma

Tapahtuma avataan perjantaina 3.4. klo 18.00, ja jatkuu keskeytyksettä sunnuntaihin 5.4. klo 12.00 asti.

Tapahtumassa on 80 tietokonepaikkaa, jotka jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lanit on tarkoitettu 12v täyttäneille ja vanhemmille nuorille, mutta vaadimme kaikilta alle 15 vuotiailta huoltajan vapaamuotoisen kirjallisen luvan osallistua kyseiseen tapahtumaan.


Voidaksesi osallistua lanien pelitoimintaan sinulla täytyy olla mukana oma tietokone näyttöineen, hiirineen ja näppäimistöineen (luonnollisesti ^_^), näiden lisäksi tarvitset mielellään vähintään 3m pitkän rj45 verkkojohdon, tarvitsemasi virtajohdot ja kaapelit (paikalla saat 2kpl virtapistoketta, keskusyksikölle sekä näytölle) sekä kuulokkeet. (kaiuttimien käyttö tapahtumassa ei ole sallittua yleisen viihtyvyyden takaamiseksi)

Tapahtumassa on myös useita tanssi- ja rytmipelejä joita voi käydä vapaasti pelaamassa koko tapahtuman ajan. mukana mm Stepmania ja Guitar Hero III.
Ohjelmassa myös tanssipelikilpailuja jotka pelataan suurelta videotykkiscreeniltä.

Tapahtumassa ei ole jääkaappia, kahvinkeitintä eikä mikroaaltouunia, mutta Iris Cafe on avoinna laajennetuin aukioloajoin.
Tapahtumassa on mahdollisuus nukkua paikanpäällä, jota varten nuorisotyö tuo paikalle n.50 patjaa. Lehtilukusali on varattu nukkumiseen klo 00:00-08:30, muina aikoina nukkuminen on mahdollista pelisalin syrjäisemmässä päädyssä.

Tapahtumaan ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Tomi Keränen
Toimintakeskus Takitsu
0400 510 386
etunimi.sukunimi@kemi.fi

Lisätietoja tanssipeleistä:

Marko Koivuaho
Karihaaran nuorisotalo
040 831 5057
etunimi.sukunimi@kemi.fi

painokelpoinen juliste