LN2_2016_KTlogoV.png

Vuoden 2020 kerhokautta ollaan käynnistelemässä ja kerhojen pitäisi alkaa viikolla 4. Alta löydät kaikkien kerhojen mainokset tai tarkemmat tiedot.

Maanantaisin:

Kokkikerho 1.-3.-luokkalaisille

Kokkikerho maanantai 2mg.jpg

 Liikuntakerho alakoulun ikäisille

ronsun jasuvinliikuntahärdelli.jpg

Tiistaisin:

Tyttöjen ja poikien puuhakerho 1.-3.-luokkalaisille

 puuhakerho kevät 2020.jpg

Keskiviikkoisin:

Kokkikerho Hepolassa 3.-4.-luokkalaisille

Kokkikerho keskiviikko 2mg.jpg

Kokkikerho Takajärvellä 3.-4.-luokkalaisille

Senja ja Janette kokkimainos.jpg

Puuhakerho 1.-3.-luokkalaisille tytöille ja pojille.

Puuhakerho keskiviikko 2mg.jpg

 

Salibandykerho yläkoulun tytöille klo 19.00-20.15. Kerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua voit vain ilmaantua paikalle. Kerhoa johtaa Nappuloiden johtaja Alisa Koskela. Nappulat ovat osallistumassa vuosittaiseen Lappicupin salibandy turnaukseen, joten käymällä kerhossa sinullakin on mahdollisuus lähteä reissaamaan Luotolan Nuorten kanssa.

Torstaisin:

Kokkikerho 4.-6.-luokkalaisille

Rollun ja Suhvelin kokkailukökömenomeiningit.jpg

Askartelukerho 1.-3.-luokkalaisille.

syyspuuhakerho_pihla (1).jpg 

Perjantaisin:

Salibandy kerho yläkoulun pojille klo 16.30-17.45. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voit vain ilmaantua paikalle. Oma maila ja sisäpelikengät mukaan. Kerhon ohjaa Hepolan Hurjat, joka on yksi Luotolan Nuorten salibandy joukkueista. Hepolan Hurjat osallistuvat joka vuotiseen Lappicupin salibandy turnaukseen, joten liittymällä mukaan voit päästä reissaamaan kanssamme.

Lauantaisin:

Nuokun kokkikerho yläkoululaisille 18.00-19.30. Kerho on avoin kaikille tuohon aikaan talolla oleville ja ohjaajana toimii kulloinkin talolla oleva työntekijä.

 

HALUATKO KERHO-OHJAAJAKSI?

Luotolan Nuoret kouluttaa ohjaajia erilaisiin kerhoihin kuten kokki, puuha, liikunta ja salibandy kerhot. Kerho-ohjaajilta edellytetään reipasta asennetta, ja osallistumista kerho-ohjaajakoulutukseen. Ohjaajilla on myös mahdollisuus osallistua Mll:n kemin osaston kanssa yhteistyössä järjestettäviin temppulauantai tapahtumiin. Kerhojen ohjaamisesta maksetaan kahdesti vuodessa palkka pidettyjen kerhojen mukaan. Lisätietoja Anssi Ruohonen 040 140 7949, mailmail.jpg

 

TULE  MUKAAN TOIMINTAAN!

 

Päivitetty 13.1.2020