LN_2016_AKlogoV.png

Mukaan kaveri-toimintaan!

Aikuiskaverina voi toimia kuka tahansa terveet elämäntavat omaava aikuinen, joka haluaa antaa aikaansa sitä tarvitsevalle lapselle tai nuorelle. Perhekaverina voi toimia edellisen lisäksi vapaaehtoinen aikuinen, joka kokee mielekkäämmäksi koko perheen ja erityisesti vanhempien kanssa toimimisen. 

Pikkukaveri aikuiskaveritoiminnassa
- Kuka tahansa toimintaan ilmoitettu merilappilainen 6-16 -vuotias.

Perhe perhekaveritoiminnassa
- perhe Simo-Kemi-Keminmaa-Tornio -akselilta

Aikuiskaveri / Perhekaveri
- Täysi-ikäinen
- Kaveri-koulutuksen käynyt
- Toimintaan sitoutunut
- Toimii hyvänä aikuisen mallina

Mitä tapahtuu toimintaan ilmoittautumisen jälkeen?

1. Toiminnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla ja sopii alkukeskusteluajan.
2. Alkukeskustelu, jossa keskustellaan toiminnasta ja siihen sisältyvistä toiveista. Tavoitteena toisiimme tutustuminen, joka ei vielä sido mihinkään.
3. Kolmipäiväinen koulutus yhteensä 12 tuntia. Koulutuksen jälkeen voi tehdä päätöksen sitoutumisesta kaverina toimimiseen. Koulutukseen kuuluu lisänä visiitti yhdessä kuukausitapaamisessa. 
4. Sopivien Pikkukaveriehdokkaiden / perheiden etsintä työntekijän toimesta.
5. Perheen tapaaminen yhdessä yhdistyksen työntekijän kanssa. Tutustuminen sekä yhteisten toiveiden ja tavoitteiden läpikäyminen.
6. Tapaamiset käynnistyvät.

Toiminta sitoo sinua juuri sen verran kuin itse koet mahdolliseksi. Yleensä kaverit tapaavat keskimäärin 2-4 kertaa kuukaudessa jonkin yhteisen mukavan tekemisen merkeissä. Aikuiskaverina saat myös esittää toiveita esim. lapsen iän tai paikkakunnan suhteen. Joku kokee tulevansa paremmin toimeen pienten, toinen nuorten kanssa. Yhdessä perheen kanssa pohdimme, mitä ovat vapaaehtoisen mahdollisuudet ja perheen toiveet. Niitä yhteen sovitellen teidän yhteinen tienne lapsen ja sitä myötä perheen kanssa alkaa! 

Vapaaehtoisten ilmoittautumisia otetaan vastaan ympäri vuoden. Koulutuksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa kahdella paikkakunnalla, Kemissä ja Torniossa. Lapsia ja perheitä toiminnassa on näiden lisäksi Keminmaasta ja Simosta.

Ennen toiminnan aloittamista vapaaehtoisen rikostausta selvitetään lapsen turvallisuuden takaamiseksi (rikostaustaote).

Toiminnassa mukana olevat kaverit saavat tukea toimintaa järjestävän yhdistyksen työntekijöiltä ja muilta vapaaehtoisilta mm. yhteisissä tapaamisissa ja virkistyspäivillä. Järjestämme säännöllisesti vapaaehtoisten kuukausitapaamisia ja kaveriparien yhteisiä Kaveripäiviä yhteisen toiminnan merkeissä. Tarvittaessa vapaaehtoiset saavat myös työnohjausta.

Koulutuksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Voit ilmoittautua myös tuosta alta tai soittaa, viestittää ja sähköpostitella. Voit myös käydä molemmat (aikuiskaveri / perhekaveri) koulutukset ja päättää sen jälkeen mihin lähdet mukaan!


Ilmoittaudu mukaan Kaveri -toimintaan!

Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

 

 Nimi  
 Sähköpostiosoite  
 Puhelinnumero  
   
 Miten haluan otettavan yhteyttä  


 Ensijaisesti minua kiinnostaa  

   
Seuraavat tiedot tarvitsemme tilastointia varten  
 Ikä
 
 Työelämästatus  
 Paikkakunta  

 

Captcha varmistus

 

 

   

 

 

 

 

 

kysyttävää.png