LN_2016_AKlogoV.png

Mukaan Aikuiskaveri-toimintaan!

Aikuiskaverina voi toimia kuka tahansa terveet elämäntavat omaava aikuinen, joka haluaa antaa aikaansa sitä tarvitsevalle lapselle tai nuorelle.  

Pikkukaveri
- Kuka tahansa toimintaan ilmoitettu merilappilainen 6-16 -vuotias.

Aikuiskaveri
- Täysi-ikäinen
- Aikuiskaveri -koulutuksen käynyt
- Toimintaan sitoutunut
- Toimii hyvänä aikuisen mallina

Mitä tapahtuu toimintaan ilmoittautumisen jälkeen?

1. Toiminnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla ja sopii alkukeskusteluajan.
2. Alkukeskustelu, jossa keskustellaan toiminnasta ja siihen sisältyvistä toiveista. Tavoitteena toisiimme tutustuminen, joka ei vielä sido mihinkään.
3. Kolmipäiväinen koulutus yhteensä 12 tuntia. Koulutuksen jälkeen voi tehdä päätöksen sitoutumisesta Aikuiskaverina toimimiseen.
4. Sopivien Pikkukaveriehdokkaiden etsintä työntekijän toimesta.
5. Pikkukaverin ja hänen perheensä tapaaminen yhdessä yhdistyksen työntekijän kanssa. Tutustuminen sekä yhteisten toiveiden ja tavoitteiden läpikäyminen.
6. Tapaamiset käynnistyvät.

Toiminta sitoo sinua juuri sen verran kuin itse koet mahdolliseksi. Yleensä kaveriparit tapaavat keskimäärin 2-4 kertaa kuukaudessa jonkin yhteisen mukavan tekemisen merkeissä. Saat myös esittää toiveita esim. lapsen iän suhteen. Joku kokee tulevansa paremmin toimeen pienten, toinen nuorten kanssa. Yhdessä perheen kanssa pohdimme, mitä ovat vapaaehtoisen mahdollisuudet ja perheen toiveet. Niitä yhteen sovitellen teidän yhteinen tienne lapsen ja sitä myötä välillisesti perheen kanssa alkaa! 

Vapaaehtoisia otetaan mukaan toimintaan ympäri vuoden. Koulutuksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa kahdella paikkakunnalla, Kemissä ja Torniossa. Lapsia toiminnassa on näiden lisäksi Keminmaasta ja Simosta.

Ennen toiminnan aloittamista vapaaehtoisen rikostausta selvitetään lapsen turvallisuuden takaamiseksi (rikostaustaote).

Toiminnassa mukana olevat Aikuiskaverit saavat tukea toimintaa järjestävän yhdistyksen työntekijöiltä ja muilta vapaaehtoisilta mm. yhteisissä tapaamisissa ja virkistyspäivillä. Tarvittaessa vapaaehtoiset saavat myös työnohjausta.


Ilmoittaudu mukaan Aikuiskaveri -toimintaan!

Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

 

 Nimi  
 Sähköpostiosoite  
 Puhelinnumero  
   
 Miten haluan otettavan yhteyttä  


   
Seuraavat tiedot tarvitsemme tilastointia varten  
 Ikä
 
 Työelämästatus  
   

 

Captcha varmistus

 

 

   

 

 

 

 

 

kysyttävää.png
matti3.pngkoordinaattori.png