logoV_pieni.png

Tuen tai tsemppauksen tarvetta?

Toiminnan tavoitteena on tarjota lapselle tai nuorelle iloa arkeen ja tueksi turvallinen hymyhuulinen "ylimääräinen" aikuinen. Pikkukaveriksi -sivulla voit lukea aiheesta lisää ja ilmoittaa lapsen tai nuoren mukaan toimintaan. 

Kaveriksi lapselle tai nuorelle!    

Onko sinulla muutama tunti kuukaudessa aikaa hyvän tekemiseen? Haluaisitko olla kaverina ja tukena kasvavalle lapselle tai nuorelle? Aikuiskaveriksi voi ilmoittautua ympäri vuoden Kaveriksi-sivulla tai ottamalla yhteyttä toiminnan työntekijöihin.  

Etsimme vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita naisia ja miehiä toimimaan Aikuiskaverina merilappilaiselle peruskouluikäiselle lapselle tai nuorelle. Toimintamme on laajentunut vuoden 2018 alussa Kemin lisäksi Tornioon, Simoon ja Keminmaalle. Voit toimia omassa kunnassa tai kaverina toisen paikkakunnan lapselle tai nuorelle. 

Perhekaveri on vanhempien mentori    

Arki ihan normaali perheessäkin voi olla perin haastavaa. Perhekaveri on vanhemman keskusteluapu, kasvatuskysymysten pohtija tai vaikkapa pienten askareiden lomassa suuri helpotus vanhemmuutta mietittäessä. Hän ei kuitenkaan ole lastenhoito- tai kodinhoitoapu, avioliittoneuvoja tai muu ammattilainen. Hän on vapaaehtoinen, ihminen ihmiselle. Tuntuuko sinusta, että voisit auttaa tällaisessa tilanteessa? Ala Perhekaveriksi! 

Ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Vapaaehtoisten rekrytointi on käynnissä ympäri vuoden ja seuraava (toivottavasti live)koulutus järjestetään syksyllä 2020. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa linkin takaa: Kaveriksi. Tukea ja tsempparia kaipaavia lapsia on jonossa! Perhekavereille etsitään perhe yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Materiaaleja

Alkuvuodesta 2019 ilmestynyt Isosisko ja Isoveli -toimintaa Meri-Lapissa - "Aikuiskaveritoiminnan koordinaattorin opus" on nyt saatavilla luettavaksi: Materiaalia. Samalta sivulta löytyy myös valtakunnallisen yhteistyön tulos Isosisaruskurssi - vapaaehtoisen opas. Jälkimmäisen kirjoittajat ovat Setlementtiliitosta, Ahjolan ja Joensuun setlementeistä sekä Luotolan Nuoret ry:stä.

Yhteystiedot  

rekrytointi meneillään
vapaaehtoistoiminnan vastaava
040 703 0240

Päivi Syväjärvi
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
040 703 4309

Sähköpostiosoitteet muotoa mailmail.jpg

Käynti- ja postiosoite
Rytikatu 4 
94830 Kemi

 

LN_2016_AKlogoP_pieni.png  Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_pieni.jpg

 

 


Aikuiskaveri- ja Perhekaverikoulutus:

tulee taas, seuraa ilmoittelua!

 


1491574078_Social_Icons-07.png 1491574042_Social_Icons-04.png twitter_logo.pngota yhteyttä.png