logoV_pieni.png

Tuen tai tsemppauksen tarvetta?

Toiminnan tavoitteena on tarjota lapselle tai nuorelle iloa arkeen ja tueksi turvallinen hymyhuulinen "ylimääräinen" aikuinen. Pikkukaveriksi -sivulla voit lukea aiheesta lisää ja ilmoittaa lapsen tai nuoren mukaan toimintaan. 

Kaveriksi lapselle tai nuorelle!    

Onko sinulla muutama tunti kuukaudessa aikaa hyvän tekemiseen? Haluaisitko olla kaverina ja tukena kasvavalle lapselle tai nuorelle? Aikuiskaveriksi voi ilmoittautua ympäri vuoden Aikuiskaveriksi-sivulla tai ottamalla yhteyttä toiminnan työntekijöihin.  

Etsimme vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita naisia ja miehiä toimimaan Aikuiskaverina merilappilaiselle peruskouluikäiselle lapselle tai nuorelle. Toimintamme on laajentunut vuoden 2018 alussa Kemin lisäksi Tornioon, Simoon ja Keminmaalle. Voit toimia omassa kunnassa tai kaverina toisen paikkakunnan lapselle tai nuorelle. 

Ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Vapaaehtoisten rekrytointi on käynnissä ympäri vuoden ja seuraava koulutus järjestetään huhtikuussa 2019. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa linkin takaa: Aikuiskaveriksi. Tukea ja tsempparia kaipaavia lapsia on jonossa!

Materiaaleja

Myös juuri ilmestynyt uunituore Isosisko ja Isoveli -toimintaa Meri-Lapissa - "Aikuiskaveritoiminnan koordinaattorin opus" on nyt saatavilla luettavaksi: Materiaalia. Samalta sivulta löytyy myös valtakunnallisen yhteistyön tulos Isosisaruskurssi - vapaaehtoisen opas. Kirjoittajat Setlementtiliitosta, Ahjolan ja Joensuun setlementeistä sekä Luotolan Nuoret ry:stä.

Yhteystiedot  

Matti Virtasalo
vapaaehtoistoiminnan vastaava
040 703 0240

Päivi Syväjärvi
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (11.3. alkaen)
040 703 4309

Sähköpostiosoitteet muotoa mailmail.jpg

Käynti- ja postiosoite
Rytikatu 4 
94830 Kemi

 

LN_2016_AKlogoP_pieni.png  Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_pieni.jpg

 

 


 Opiskelijoille:

AKgoesAMKbutton.png

Aikuiskaveri-koulutus:

Tiistai 1.4. klo 17-20, lauantai 6.4. klo 10-16, torstai 11.4. klo 17-20. Yhteensä 12 h, ilmoittautuminen on auki! Lue lisää!


1491574078_Social_Icons-07.png 1491574042_Social_Icons-04.png twitter_logo.pngota yhteyttä.png
   
Hankkeen loppuseminaarin esitysmateriaalit