logoV_pieni.png

Tuen tai tsemppauksen tarvetta?

Toiminnan tavoitteena on tarjota lapselle tai nuorelle iloa arkeen ja tueksi turvallinen hymyhuulinen "ylimääräinen" aikuinen. Pikkukaveriksi -sivulla voit lukea aiheesta lisää ja ilmoittaa lapsen tai nuoren mukaan toimintaan. 

Kaveriksi lapselle tai nuorelle!    

Onko sinulla muutama tunti kuukaudessa aikaa hyvän tekemiseen? Haluaisitko olla kaverina ja tukena kasvavalle lapselle tai nuorelle? Aikuiskaveriksi voi ilmoittautua ympäri vuoden Aikuiskaveriksi-sivulla tai ottamalla yhteyttä toiminnan työntekijöihin.  

Etsimme vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita naisia ja miehiä toimimaan Aikuiskaverina merilappilaiselle peruskouluikäiselle lapselle tai nuorelle. Toimintamme on laajentunut vuoden 2018 alussa Kemin lisäksi Tornioon, Simoon ja Keminmaalle. Voit toimia omassa kunnassa tai kaverina toisen paikkakunnan lapselle tai nuorelle. 

Ilmoittaudu mukaan toimintaan!
Vapaaehtoisten rekrytointi on käynnissä ympäri vuoden ja seuraava koulutus järjestetään kevättalvella 2019. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa linkin takaa: Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi Meri-Lapissa.

Uutta ja meneillään!
Lapin ammattikorkeakoulun kanssa tehty yhteistyö jatkuu. Opiskelijoille räätälöity Vapaaehtois- ja Aikuiskaverikoulutus tulee jälleen vuoden alkupuolella! Lue lisää!  

Yhteystiedot  

Matti Virtasalo
vapaaehtoistoiminnan vastaava
040 703 0240

Noora Mikkonen 
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
040 703 4309

Sähköpostiosoitteet muotoa mailmail.jpg

Käynti- ja postiosoite
Rytikatu 4 
94830 Kemi

 

LN_2016_AKlogoP_pieni.png  Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_pieni.jpg

 

 


 Opiskelijoille:

AKgoesAMKbutton.png

 

Aikuiskaveri-koulutus:

Aloitus yhteistyössä Meri-Lapin alueella, la 26.1.2019 klo 11-17, Aikuiskaverit jatkavat helmikuussa

Lue lisää!


1491574078_Social_Icons-07.png1491574042_Social_Icons-04.pngota yhteyttä.png
   
Hankkeen loppuseminaarin esitysmateriaalit