Siivessä järjestettäviä tapahtumia:

 

25.11 "Nuokku goes underground" tapahtuma. Kemin kaupungin nuorisotyön Factori-työpaja tulee soittelemaan musiikkia talolle ja järjestetään siinä samalla kaikenlaista muutakin tekemistä. Tules paikalle kuunteleen live musakkia.

2-4.12 Tulossa Lahjapajaleiri rovaniemen leirikarissa. Leiri on tarkoitettu 1-6 luokkalaisille. Järjestämme leiriä yhteistyössä Rovalan Nuorten kanssa. Leirillä luvassa jouluista askartelua, leikkejä, liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa. Leirin hinta on 25€ ja ilmoittautumiset pyydämme 21.11 mennessä luotolan.nuoret2@gmail.com.

Haluatko kerhonohjaajaksi?
Etsimme ohjaajia mm. liikunta-, askartelu-, näytelmä- ja temppukerhoihin. Kerho-ohjaajilta edellytetään reipasta asennetta, vähintään 14 vuoden ikää ja osallistumista kerho-ohjaajakoulutukseen. Aktiiviset kerho-ohjaajat saavat osallistua laadukkaisiin koulutus- ja virkistystapahtumiin, jotka järjestetään yhdessä Setlementtinuorten Lapin piirin ja Rovalan Nuorten ohjaajien kanssa. Lisätietoja Anssilta p. 040 140 7949. s.posti luotolan.nuoret2@gmail.com


Onko sinulla antaa aikaasi lapselle tai nuorelle?
Etsimme vapaaehtoisia aikuiskavereita, tsemppareita, kuuntelijoita.
Lue lisää Isosisko ja Isoveli -hanke.

 

Päivitetty 15.11.2016

takaisin-