Lastenkulttuurikeskus

Lastenkulttuurikeskus järjestää taidetoimintaa ja tapahtumia lapsiperheille ja nuorille sekä koulu- ja päivähoitoryhmille.

Toimintamuotoina ovat mm. manga- ja animetapahtumat sekä taidetoiminta. Elohiiri-taidepajaviikko, vauvojen värikylvyt ja avoin taidetoiminta alle koulukäisille ovat mukana toiminnassa jo kymmenen vuotta. 

Kemin lastenkulttuurikeskus saa opetus- ja kulttuuriministeriön tukea lastenkulttuurikeskuksille osana Lapin lastenkulttuuriverkostoa
Lapinverkoston tavoitteena on edistää lasten ja nuorten kulttuuripalveluiden saavutettavuutta ja saatavuutta sekä lisätä paikallista ja alueellista yhteistyötä. Kemissä vuosittainen asiakasmäärä on noin 10 000. 

Kemin Lastenkulttuurikeskus on myös Suomen lastenkulttuurikeskustenliiton jäsen. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten yhdistys, joka vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto toimii jäsentensä yhteistyöelimenä, hallinnoi hankkeita ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia. 

päivitetty 22.5.17 

Kemi_tunnus_suomi_rgb.jpg


kesä-juliste (2).jpg
Lastenkulttuurikeskuksessa tapahtuu

 

1.jpg
Facebook

Liiton logo, 1960px, JPEG [182KB] (2).jpg