Lastenkulttuurikeskuksessa tapahtuu

1.jpg

Kemin Lastenkulttuurikeskus

Lastenkulttuurikeskus järjestää taidetoimintaa ja tapahtumia lapsiperheille ja nuorille sekä koulu- ja päivähoitoryhmille.

Tärkeimmät toimintamuodot ovat manga- ja animetapahtumat sekä taidetoiminta; Elohiiri-lastenviikko, vauvojen värikylvyt ja avoin taidetoiminta alle koulukäisille. Vuonna 2016 toiminta tavoitti noin 10 000 asiakasta.

Kemin lastenkulttuurikeskus saa opetus- ja kulttuuriministeriön tukea lastenkulttuurikeskuksille osana Lapin lastenkulttuuriverkostoa
Lapinverkoston tavoite on edistää lasten ja nuorten kulttuuripalveluiden saavutettavuutta ja saatavuutta sekä lisätä paikallista ja alueellista yhteistyötä.

Kemin Lastenkulttuurikeskus on myös Suomen lastenkulttuurikeskustenliiton jäsen. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten yhdistys, joka vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto toimii jäsentensä yhteistyöelimenä, hallinnoi hankkeita ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia. 

päivitetty 9.3.17 

Kemi_tunnus_suomi_rgb.jpg


Yhteystiedot

Kemin kaupunki
Lastenkulttuurikeskus
Valtakatu 22, 94100 Kemi

lasten.kulttuurikeskus@kemi.fi

Henkilökunta

Lastenkulttuurikoordinaattori
Outi Hyvönen  0400 442 787
outi.hyvonen@kemi.fi

Lastenkulttuurituottaja
Sanna Lemiläinen 0400 791 521
sanna.lemilainen@kemi.fi

3.4.-30.6.2017 
Työharjoittelussa Hserte Gwa