720x120.jpg

Kestä minua radio

Uusi nuortenradio alkaa

Kemin seurakunnan nuoriso aloittaa radiolähetykset Torniosta Radio Pro:n aalloilla. Kestä minua -radioprojekti on kokeilu kevään ajan. Tarkoitus on selvittää minkälaisen vastaanoton nuorten seurakunnallinen radiotoiminta saa niin kuulijoissa kuin tekijöissä. Lähetyksiä on tarkoitus tuottaa kevään aikana viisi. Osa materiaalista valmistetaan etukäteen ja tietenkin suoralähetys tuo hommaan lisämielenkiintoa ainakin tekijöille, ja toivottavasti myös kuulijoille. Ensimmäinen gospel -musiikilla höystetty tunti alkaa torstaina 29.3. klo 20.00.

Seurakuntien nuorten toiminnassa toimii paljon nuoria. Jo yksistään rippikoulu kerää vuosittain likemmäs 90% ikäryhmästä. Tavoitteena on tarjota nuorille foorumi, jossa voi käydä keskustelua uskosta, seurakunnallisesta toiminnasta ja nuoren elämään liittyvistä asioista aina Jeesuksesta rippikoulun kautta päivittäiseen jaksamiseen. Tavoitteena on kohdata myös ne nuoret kuulijat, jotka eivät ole löytäneet seurakunnan nuorten toimintaan.

Kestä minua – radio on nuorten tekemää ohjelmaa nuorille. Toimittajakunta koostuu 16-18-vuotiaista aktiivisista Kemin seurakunnan nuorista. Suurin osa nuorista on mukana isoskoulutuksessa tai ainakin sen käynyt.

Kestä minua – radio kuluu Radio pro:n kanavalla Torniosta 92,0 MHz ja Karungissa 101,0 MHz sekä internetissä www.radiopro.fi. Radio kuuluu paikoin myös Kemissä. Viikolla 11 tilanne paranee, kun Radio pro saa lähettimen Kallinkankaan mastoon. Tällöin kuuluvuuden lupaillaan yltävän aina Kuivaniemelle, Tervolaan ja Kalixiin saakka.

Tervetuloa kuulolle!

Lisätietoa: Kemin seurakunta nuorisotyö Mika Ahonen p. 0400 976 276, mika.ahonen(a)evl.fi