desc.jpg

Stönö

Stönö.jpg                        Pikku Stönö.jpg

Stönö.jpg

Kesä - K-13.png

Kesä - Sählyt.png

Kesä - Kepparikerho.png

 Mitä Stönöllä voi tehdä?

Toiminta on tarkoitettu 13-20-vuotiaille nuorille. Nuorisotalolla voi pelata muun muassa erilaisia lautapelejä, biljardia, pingistä, Guitar Heroa ja tanssipeliä. Stönöllä tapaa samanikäisiä nuoria, joista saa juttuseuraa. Nutalla sinulla on myös mahdollisuus ilmaiseen netin käyttöön, ja hyllyiltä löytyy paljon erilaisia aikakauslehtiä.

Keittiössä voi parantaa maailmaa kahvi-, tee- tai kaakaokupposen äärellä. Myös kokkaaminen on sallittua ja jopa toivottavaa!

Stönön nuoret osallistuvat erilaisiin Selvä Peli- tapahtumiin sekä tekevät tarvittaessa yhteistyötä eri viranomaisten kanssa esimerkiksi erilaisten päihdevalistuksien puitteissa. Päihdevalistus ja terveet elämäntavat ovat aina jollakin tavalla mukana toiminnoissa.

Stönöllä puututaan tupakointiin ja nuuskan käyttöön aina. Ohjaajat ovat myös velvollisia ilmoittamaan asiasta nuoren huoltajille.

Myös kiusaamiseen puututaan Stönöllä välittömästi sen ilmettyä.

Nuorten ja ohjaajien välisiä talokokouksia pidetään säännöllisesti. Kokouksissa keskustellaan Stönön arjesta: mitä lehtiä pitäisi tilata, tarvitaanko lisää discoja, halutaanko uusia lautapelejä ja niin edelleen.

Tavoitteena on kuunnella nuoria ja antaa heidän vaikuttaa Stönön jatkuvaan kehittymiseen. Stönöllä ohjaajat ovat nuoria varten!

Syrjinnästä vapaa-alue.jpg