Radio inarI

Suomen pohjoisin paikallisradio

Radio Inari on osa Inarin kunnan viestintäpajaa. Radiossa työskentelee paikallisia nuoria, jotka ovat erilaisilla työvoimapoliittisilla työsopimuksilla töissä. Nämä radiojuontajat ja -tekijät ovat persoonallisia ja rohkeita nuoria, jotka tekevät Radio Inarista omaperäisen ja myös musiikillisesti valtavirrasta poikkeavan radiokanavan. Työllistämällä paikallisia nuoria radiotyöhön on yksi keino ehkäistä nuorten syrjäytymistä.

Radio Inari on mukana monissa Inarin kunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, mm. Suksi tänne!, Taiteiden yö, Ehkäisevän päihdetyön teemaviikko ja Yrittäjän päivä-tapahtuma. Loppukesästä Radio Inari on osa Inariviikkoja ja on Inariviikkojen virallinen tapahtumaradio. Kunnallispolitiikkaa unohtamatta, välitämme suorina lähetyksinä Inarin kunnanvaltuuston kokoukset ympäri vuoden. Kanavalta kuulet myös ne tärkeimmät asiat, eli paikalliset ajankohtaiset aiheet ja ajatukset haastattelujen ja galluppien muodossa.

Ohjelmakartat ja lähetykset suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa ja nuoret itse vaikuttavat lähetyksen sisältöön. Laaja ja poikkeava musiikkikattaus yhdessä persoonallisten ja rohkeiden juontajien kanssa tekee Radio Inarista uniikin ja erilaisen!

Mitä löytyy mistäkin?

Nettiradiota voit kuunnella pöytäkoneella kuin älylaitteillakin, missä ja milloin tahansa. Soundcloudista löydät yksittäisiä haastatteluja, joita voit myös kuunnella missä ja milloin tahansa. Facebook-sivua päivitämme reaaliaikaisesti, josta näet esimerkiksi kuka juontaa  Ihanassa aamussa.

Kuulijapalaute on tärkeää ja haluamme, että myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lähetykseemme. Otamme siis ilomielin vastaan palautetta laidasta laitaan, oli se sitten biisitoive, kritiikki tai juttuvinkki, kaikki ovat tervetulleita!

Palautetta, juttuvinkkejä, biisitoiveita yms. osoitteeseen: radioinari@inari.fi Radio Inari Musta.jpg

Yhteystiedot

Radio Inari
Mukkavuopajantie 9, 99800 Ivalo
Studionumero: 0400124284
Viestintäpaja: 016661415
radioinari@inari.fi


Toiminnanohjaaja, viestintäpaja / Radio Inari
Antti Kastinen
Mukkavuopajantie 9
99800 Ivalo
040 723 2738
antti.kastinen@inari.fi

Oma mainos Radio Inarin taajuuksille?

Myymme mainosaikaa pääosin paikallisille ja Ylä-Lapin alueen yrittäjille ja toimijoille. Voimme suunnitella mainoksen yhdessä sinun kanssa sinun toiveiden mukaisesti tai voimme myös tehdä valmiin mainoksen. Nettiradion ansioista Radio Inari kuuluu ympäri maailman, joten mainoksesi saa laajasti kuuluvuutta meidän kautta. Lisätietoja hinnastosta ja suunnittelusta saat toiminnanohjaaja Antti Kastiselta