Radio Inari

UUTISET

Radio Inari siirtyy nettiradioksi 1.10.2019 lähtien

 Linkki nettiradioon löytyy Radio Inarin ja Inarin viestitäpajan uusilta nettisivuilta osoitteesta: https://radioinari.fi/index.html 

Radio Inarilla on pitkä ja ansiokas historia Suomen pohjoisimpana radiokanavana. Radio Inari on ollut monelle nuorelle ponnahduslautana media-alalle. Meidät tunnetaan tästä ansiokkaasta työstä, jonka olemme tehneet nuorten työllistämisen eteen. Paikallisesti hyvin kevein hartein ja resurssein. Tätä tietä haluamme jatkaa tulevaisuudessakin.

 Media-alan murros alkoi 2000 -luvulla. Digitalisaation seurauksena media-ala ja paikallisradioiden toimintaympäristö muuttui merkittäväksi. Musiikkia kuunnellaan yhä kasvavassa määrin eri jakoalustojen kautta. Mobiilin kautta seurataan reaaliaikaisesti uutisvirtaa.  Suuremmat media-alan toimijat pystyvät vastaamaan markkinoiden muutokseen ripeämmin. Tämän vuoksi myös Radio Inarin on katsottava mihin omat rahkeet riittävät tulevaisuudessa.

 Radio Inari tulee toimimaan Inarin kunnan alueella kertoen ajankohtaisista tapahtumista ja edistäen alueen houkuttelevuutta. Moni kuuntelee jo tällä hetkellä radiota taajuuksien ulkopuolella, joten nettiradion suosio on kasvanut merkittävästi.  Radiokanavaa voidaan kuunnella mobiililaitteen kautta ja kytkeä auton kaiuttimiin lähetys ajasta ja paikasta riippumatta.

 Teknologisen muutoksen toivotaan tuovan paljon uusia kuuntelijoita radiokanavallemme. Haluamme, että koko Inarin kunnan alueella meitä voidaan kuunnella sujuvasti ilman teknisiä häiriöitä. Verkkoyhteydet kehittyvät koko ajan ja kuuluvuus paranee täten myös nykyisillä katvealueilla. 

 Tervetuloa kuuntelemaan uudistunutta Radio Inaria 1.10.2019 lähtien osoitteessa: radioinari.fi

 Lisätiedot:
Toiminnanohjaaja Antti Kastinen 
+358407232738
antti@radioinari.fi 

Suomen pohjoisin paikallisradio

Radio Inari on osa Inarin kunnan viestintäpajaa. Radiossa työskentelee paikallisia nuoria, jotka ovat erilaisilla työvoimapoliittisilla työsopimuksilla töissä. Nämä radiojuontajat ja -tekijät ovat persoonallisia ja rohkeita nuoria, jotka tekevät Radio Inarista omaperäisen ja myös musiikillisesti valtavirrasta poikkeavan radiokanavan. Työllistämällä paikallisia nuoria radiotyöhön on yksi keino ehkäistä nuorten syrjäytymistä.

Radio Inari on mukana monissa Inarin kunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, mm. Suksi tänne!, Taiteiden yö, Ehkäisevän päihdetyön teemaviikko ja Yrittäjän päivä-tapahtuma. Loppukesästä Radio Inari on osa Inariviikkoja ja on Inariviikkojen virallinen tapahtumaradio. Kunnallispolitiikkaa unohtamatta, välitämme suorina lähetyksinä Inarin kunnanvaltuuston kokoukset ympäri vuoden. Kanavalta kuulet myös ne tärkeimmät asiat, eli paikalliset ajankohtaiset aiheet ja ajatukset haastattelujen ja galluppien muodossa.

Ohjelmakartat ja lähetykset suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa ja nuoret itse vaikuttavat lähetyksen sisältöön. Laaja ja poikkeava musiikkikattaus yhdessä persoonallisten ja rohkeiden juontajien kanssa tekee Radio Inarista uniikin ja erilaisen!

Mitä löytyy mistäkin?

Nettiradiota voit kuunnella pöytäkoneella kuin älylaitteillakin, missä ja milloin tahansa. Soundcloudista löydät yksittäisiä haastatteluja, joita voit myös kuunnella missä ja milloin tahansa. Facebook-sivua päivitämme reaaliaikaisesti, josta näet esimerkiksi kuka juontaa  Ihanassa aamussa.

Kuulijapalaute on tärkeää ja haluamme, että myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lähetykseemme. Otamme siis ilomielin vastaan palautetta laidasta laitaan, oli se sitten biisitoive, kritiikki tai juttuvinkki, kaikki ovat tervetulleita!

Palautetta, juttuvinkkejä, biisitoiveita yms. voit lähettää verkkosivujen kautta suoraan (www.radioinari.fi). 

 radio_inari_logo.jpg

Yhteystiedot

Radio Inari
Mukkavuopajantie 9,
99800 Ivalo
palaute@radioinari.fi


Viestintäpaja
Toiminnanohjaaja,

Antti Kastinen
Mukkavuopajantie 9
99800 Ivalo
040 723 2738
antti.kastinen@inari.fi

Oma mainos Radio Inarin taajuuksille?

Myymme mainosaikaa pääosin paikallisille ja Ylä-Lapin alueen yrittäjille ja toimijoille. Voimme suunnitella mainoksen yhdessä sinun kanssa sinun toiveiden mukaisesti tai voimme myös tehdä valmiin mainoksen. Nettiradion ansioista Radio Inari kuuluu ympäri maailman, joten mainoksesi saa laajasti kuuluvuutta meidän kautta. Jätä yhteydenottopyyntö suoraan verkkosivujemme kautta (www.radioinari.fi).