Nuorten yrittäjyys

Nuori!

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Yrittäjänä työllistät itse itsesi ja teet juuri sitä työtä, josta olet kiinnostunut ja juuri sillä alalla, joka tuntuu itsellesi sopivan parhaiten. Yrittäjyyttä kannattaa pohtia yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Yrittäjänä saat työskennellä omien kiinnostuksenkohteiden parissa, omalla osaamisalueellasi ja pääset verkostoitumaan alan muiden toimijoiden kanssa. Yrittäjyys on mahdollisuus.

Yrittäjäksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä ilman tarkkaa harkintaa. Yrittäjyys tarkoittaa pitkän aikavälin sitoutumista ja vaatii joustavuutta, kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta ja tiukkaa taloudenpitoa. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, on sinulle tarjolla paljon niin tiedollista kuin taloudellistakin tukea. Suunnittelussa sinua auttavat mm. TE-keskus ja erilaiset yrittäjäjärjestöt. Lisäksi TE-keskus ja eri oppilaitokset tarjoavat aloittelevalle yrittäjälle yrittäjyyskoulutuksia.

Nuori! Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä, ota ensimmäiseksi yhteyttä TE-keskukseen. Ole avoin, verkostoidu ja kuuntele kokeneempien yrittäjien yrittäjyystarinoita. Mieti, suunnittele ja toimi!