klappi-logo2016_WEB.jpg

Ensi syksynä lappilaiset nuorisotyöntekijät kokoontuvat jälleen sankoin joukoin Lapin alueellisille nuorisotyöpäiville 7.-8.10.2020

KLÄPPI 2020 Lapin alueellisilla nuorisotyöpäivillä on tarjolla monipuolinen kattaus ajankohtaisia asioita nuorisotyön eri toimialoilta. Tilaisuus kokoaa jälleen lähemmäs kaksi sataa nuorisotyöntekijää ympäri Lappia verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, sekä kuulemaan uusista tuulista nuorisotyön moninaisella ja muuttuvalla kentällä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Lapin alueen nuorisotyöntekijöille työtehtävästä ja työnantajasta riippumatta. Päivät alkavat yhteisellä ohjelmalla auditoriossa, jonka jälkeen eri toimialat jatkavat omiin työkokouksiin. Työkokoukset ovat toimialoittain etsiville nuorisotyöntekijöille, nuorten työpajoilla työskenteleville valmentajille, ohjaajan tehtävissä toimiville sekä eri organisaatioiden nuorisotyöstä vastaaville esimiehille, koordinaattoreille tai muille vastuuhenkilöille (kunnat, järjestöt, SRK) ja nuorisotyön koulutuksen edustajille. Alueellisten nuorisotyöpäivien tavoitteena on antaa osallistujille uusia ideoita ja työkaluja omaan työhönsä nuorten parissa, sekä mahdollisuus tavata kollegoita eri puolilta laajaa maakuntaa.

Ohjelmaa julkaistaan ennen kesälomia, jolloin myös ilmoittautuminen alkaa. Alueellisten nuorisotyöpäivien ohjelma on kaikille osallistujille maksuton (ruokailut ja majoitus ovat omakustanteiset/työnantajan kustantamat).

klappi-lintu3_WEB.jpg

Seuraa tiedotusta lanuti.fi -sivujen uutisoinnissa sekä facebookin Lapin nuorisotyöntekijät -ryhmässä ja  KLÄPPI-facebooksivulla.

Lisätietoja tapahtumasta saat Lapin aluehallintovirastosta:

Susanna Lammassaari
etunimi.sukunimi@avi.fi
puh. 0295 017 383

AVI_suomi+saame_lappi (003).jpg