Anna meille palautetta tapahtumasta tämän linkin kautta 19.10. mennessä.

klappi-logo2016_WEB.jpg

Syksyllä lappilaiset nuorisotyöntekijät kokoontuvat jälleen sankoin joukoin KLÄPPI Lapin alueellisille nuorisotyöpäiville Sodankylän Luostolle 2.-3.10.2018

Lapin aluehallintovirasto järjestää KLÄPPI 2018 Lapin nuorisotyöpäivät yhteistyössä Sodankylän kunnan ja Seita-säätiön kanssa. Tilaisuus kokoaa Sodankylään jälleen yli sata nuorisotyöntekijää ympäri Lappia verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, sekä kuulemaan uusista tuulista nuorisotyön moninaisella ja muuttuvalla kentällä.

KLÄPPI-päiville osallistuu nuorisotyön ammattilaisia eri aloilta ja mukana on mm. kuntien ja seurakuntien nuorisotyön ohjaajia, etsiviä nuorisotyöntekijöitä, nuorten työpajoilla työskenteleviä valmentajia, kuntien ja järjestöjen nuorisotyöstä vastaavia sekä nuorisotyön opettajia.

Ensimmäisen päivän ohjelma on kaikille toimialoille yhteinen. Toisena päivänä jakaudutaan oman toimialan työkokouksiin. Alta löydät pdf-tiedostona päivien ohjelman tarkemmilla kuvauksilla. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 20.8.-9.9. Nuorisotyöpäivien ohjelma on kaikille osallistujille maksuton (ruokailut ja majoitus ovat omakustanteiset/työnantajan kustantamat).

KLÄPPI Lapin alueellisten nuorisotyöpäivien ensimmäisen päivän ohjelma:
KLÄPPI 2018_2.10. ohjelma.pdf

3.10. työkokouksen ohjelmat toimialoittain (vastaavat, ohjaajat, etsivät, nuorten työpajat):
KLÄPPI 2018_työkokouksien ohjelmat_3.10.pdf

Hotellin pohjapiirustus, josta näkee työskentelytilat:
Hotellin pohjapiirustus.pdf

Ilmoittautuminen alasivulle on koottu tietoa majoitusten ja ruokailujen varaamisesta. Ilmoittautuminen on päättynyt 9.9., jonka jälkeen voit ilmoittautua mahdollisille peruutuspaikoille. Linkki sivulle löytyy tämän sivun yläreunasta ja tästä.

klappi-lintu3_WEB.jpg

Seuraa tiedotusta lanuti.fi -sivujen uutisoinnissa sekä facebookin Lapin nuorisotyöntekijät -ryhmässä ja  KLÄPPI-facebooksivulla.

Lisätietoja tapahtumasta saat Lapin aluehallintovirastosta:

Susanna Lammassaari
etunimi.sukunimi@avi.fi
puh. 0295 017 383

AVI_suomi+saame_lappi (003).jpg                 Vaakuna_Sodankylä.jpg                seitasäätiö logo vihreä.jpg