klappi-logo2016_WEB.jpg

Syksyllä lappilaiset nuorisotyöntekijät kokoontuvat jälleen sankoin joukoin KLÄPPI Lapin alueellisille nuorisotyöpäiville Sodankylän Luostolle 2.-3.10.2018

Lapin aluehallintovirasto järjestää KLÄPPI 2018 Lapin nuorisotyöpäivät yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Sodankylän kunnan ja Seita-säätiön kanssa. Tilaisuus kokoaa Sodankylään jälleen yli sata nuorisotyöntekijää ympäri Lappia verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, sekä kuulemaan uusista tuulista nuorisotyön moninaisella ja muuttuvalla kentällä.

KLÄPPI-päiville osallistuu nuorisotyön ammattilaisia eri aloilta ja mukana on mm. kuntien ja seurakuntien nuorisotyön ohjaajia, etsiviä nuorisotyöntekijöitä, nuorten työpajoilla työskenteleviä valmentajia, kuntien ja järjestöjen nuorisotyöstä vastaavia sekä nuorisotyön opettajia.

Ensimmäisen päivän ohjelma on kaikille toimialoille yhteinen. Toisena päivänä jakaudutaan oman toimialan työkokouksiin. Alta löydät pdf-tiedostona päivien ohjelman tarkemmilla kuvauksilla. Ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 20.8. Nuorisotyöpäivien ohjelma on kaikille osallistujille maksuton (ruokailut ja majoitus ovat omakustanteiset/työnantajan kustantamat).

Ohjelma_kuvaukset_elokuu_KLÄPPI 2018.pdf

Ilmoittautuminen alasivulle on koottu tietoa majoitusten ja ruokailujen varaamisesta. Ilmoittautuminen alkaa 20.8., jolloin linkit lisätään sivuille ja lähetetään sähköpostitse kuntiin. Linkki sivulle löytyy tämän sivun yläreunasta ja tästä.

klappi-lintu3_WEB.jpg

Seuraa tiedotusta lanuti.fi -sivujen uutisoinnissa sekä facebookin Lapin nuorisotyöntekijät -ryhmässä ja  KLÄPPI-facebooksivulla.

Lisätietoja tapahtumasta saat Lapin aluehallintovirastosta:

Susanna Lammassaari
etunimi.sukunimi@avi.fi
puh. 0295 017 383

AVI_suomi+saame_lappi (003).jpg                 Vaakuna_Sodankylä.jpg                seitasäätiö logo vihreä.jpg