klappi-logo2016_WEB.jpg

Syksyllä lappilaiset nuorisotyöntekijät kokoontuvat jälleen sankoin joukoin KLÄPPI Lapin alueellisille nuorisotyöpäiville Sodankylän Luostolle 2.-3.10.2018

Lapin aluehallintovirasto järjestää KLÄPPI 2018 Lapin nuorisotyöpäivät yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Sodankylän kunnan ja Seita-säätiön kanssa. Tilaisuus kokoaa Sodankylään jälleen yli sata nuorisotyöntekijää ympäri Lappia verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, sekä kuulemaan uusista tuulista nuorisotyön moninaisella ja muuttuvalla kentällä.

KLÄPPI-päiville osallistuu nuorisotyön ammattilaisia eri aloilta ja mukana on mm. kuntien ja seurakuntien nuorisotyön ohjaajia, etsiviä nuorisotyöntekijöitä, nuorten työpajoilla työskenteleviä valmentajia, kuntien ja järjestöjen nuorisotyöstä vastaavia sekä nuorisotyön opettajia.

Seuraa tiedotusta lanuti.fi -sivujen uutisoinnissa sekä facebookin Lapin nuorisotyöntekijät -ryhmässä. Alta löydät pdf-tiedostona alustavan ohjelman, johon tulee vielä tarkennuksia elokuuhun mennessä. Ilmoittautuminen käynnistyy elokuun viikolla 34, jolloin lopullinen ohjelma ja muut ilmoittautumistiedot julkaistaan. Nuorisotyöpäivien ohjelma on kaikille osallistujille maksuton (ruokailut ja majoitus ovat omakustanteiset/työnantajan kustantamat).

Alustava_ohjelma_KLÄPPI 2018.pdf

klappi-lintu3_WEB.jpg

Tiedotusta voi seurata myös  KLÄPPI-facebooksivulla

Lisätietoja tapahtumasta saa Lapin aluehallintovirastosta:

Susanna Lammassaari
etunimi.sukunimi@avi.fi
puh. 0295 017 383

AVI_suomi+saame_lappi (003).jpg                 Vaakuna_Sodankylä.jpg                seitasäätiö logo vihreä.jpg