Majoitus

klappi-logo2016_WEB.jpg

KLÄPPI 2016 nuorisotyöpäivien kokous-, ruokailu- ja majoitustilat

Sallan Poropuisto (www.sallareindeerpark.fi)
toimii tapahtuman pääpaikkana (ohjelma ja lounaat).

Ravintola Kiela
(www.sallatunturi.com/fi/ravintolat/ravintola_kiela)
sijaitsee n. 3 km päässä Poropuistosta (illallinen).

PAN Village mökit
(www.panvillage.fi)
sijaitsevat Poropuiston läheisyydessä.

Caravan kylä
(www.sallaiset.fi/fi/sallainencaravanjamokit)
sijaitsee n. 4 km päässä Poropuistosta.

Ruokailut:

Kokouspaketti 1:
70 e (sis. lounaat 2 kpl, illallinen, aamiainen)
Kokouspaketti 2:
35 e (sis. lounaat 2 kpl, aamiainen)

Majoitus:

Tapahtumalle varatun mökkimajoituksen voi varata suoraan Erittäin Sallainen Oy:stä
puh. 040 832 0932 tai sallatunturincaravan@salla.fi.

Panvillagen 6 hengen mökissä 2hh huoneissa 120 e/mökki
Caravan kylän
2-4 hengen mökissä 2hh huone ja vuodesohva 2 hlö 55 e/mökki

Kokouspaketti ja majoitus laskutetaan ilmoittautumisten perusteella tapahtuman jälkeen. Ilmoittautumislomakkeella majoitustietoa kysytään yhteislaskutusta varten, jotta eri varaukset voidaan yhdistää samalle laskulle. Sallan kunta tekee yhteisen laskun kokouspaketista ja majoituksesta.

Peruutukset 23.9. mennessä, sen jälkeen peritään 100% hinta varatuista majoituksesta ja ruokailuista.

PAN Village mökit

Poropuiston läheisyydessä sijaitseva lomakylä PAN Village tarjoaa korkeatasoista majoitusta aidossa Lapin erämaamaisemissa. Lomakylässä on suuria hirsitaloja, joissa kussakin on 4 huoneistoa ja jokaisessa huoneistossa petipaikat kolmessa makuuhuoneessa kuudelle henkilölle. Tilavat 108 m2 huoneistot ovat nykyaikaisesti sisustettu. Oleskelutilan mukavuuksia ovat muun muassa suuri TV, DVD-soitin ja tulisija. Avarassa keittiössä on jääkaappi, keraaminen keittolevy, yhdistelmäuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja tiskikone, ruokailu- ja ruuanlaittovälineitä unohtamatta.

Huoneistoissa on avaran oleskelutilan ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi vessaa. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna. Huoneistoissa on lattialämmitys, maksuton langaton Internet-yhteys, pesukone ja kuivausrumpu, kuivauskaappi kostuneille ulkovaatteille ja kengille sekä lämmitetty ulkovarasto.

 Caravan kylä

Caravan kylä sijaitsee Keselmäjärven rannalla, Sallatunturin juurella, jossa on kaksitoista saunallista mökkiä Caravan alueen yhteydessä. Pienet, mutta toimivat parimökit 2+2 henkilölle. Mökeissä on makuuhuone kahdelle, oleskeluhuone, jossa vuodesohva, keittiössä liesi, mikro ja jääkaappipakastin ja sauna. Mökeissä on lisäksi vaatteiden kuivauskaappi sekä digi-tv. Caravan-mökit sijaitsevat Kiela-ravintolan läheisyydessä.